Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs menzesz bármikor be...

Nincs menzesz bármikor be szedhetem a gyógyszert??

Figyelt kérdés
Üdv már lassan 9 hónapja nem menstraálok orvosnál voltam minden rendben van ki írta nekem ezt a clostibegy gyógyszert hogy menzesz második napján kezdjem el szedni de mivel nem mendmstruálok azóta sem és a provera se hozta meg nem tudom így be e szedhetem.... Orvost nem érem el sehol minden hol a covidra hivatkoznak a betegtajekoztatoban az van írva ha fogamzásgátló miatt nincs menzesz lehet szedni de ugye én nem szedek fogamzásgátlót így nem tudom szedjem e vagy sem..... Előre is köszönöm a válaszokat negatív kommenteket nem kérek! Köszönöm
2020. okt. 9. 14:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sajnos egy hamar nem jutok el még magán rendelésre sem minden hol erre a covid vírusra hivatkoznak.....

Doki telefonba azt mondta ha meg van nyugodtan el kezdhetem és amint el múlik mennem kell vér vétel és ultra hangra

2020. okt. 15. 07:25
 12/13 anonim ***** válasza:
1 hete voltam magan nogyogyasznal, konkretan masnapra kaptam idopontot. Pont, hogy maganba el tudsz menni, az allami a necces most.
2020. okt. 15. 09:45
 13/13 anonim ***** válasza:
12: teljesen változó. Nálunk például SZTK-s rendelésre január óta fel sem veszik a telefont, ha időpontot akarsz kérni. Ezért az emberek kényszerből megrohamozták a magánrendeléseket, így az ő kapacitásuk is maxra van járatva, egy már heteket mondanak minden időpontra.
2020. okt. 15. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!