Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs menzesz bármikor be...

Nincs menzesz bármikor be szedhetem a gyógyszert??

Figyelt kérdés
Üdv már lassan 9 hónapja nem menstraálok orvosnál voltam minden rendben van ki írta nekem ezt a clostibegy gyógyszert hogy menzesz második napján kezdjem el szedni de mivel nem mendmstruálok azóta sem és a provera se hozta meg nem tudom így be e szedhetem.... Orvost nem érem el sehol minden hol a covidra hivatkoznak a betegtajekoztatoban az van írva ha fogamzásgátló miatt nincs menzesz lehet szedni de ugye én nem szedek fogamzásgátlót így nem tudom szedjem e vagy sem..... Előre is köszönöm a válaszokat negatív kommenteket nem kérek! Köszönöm
2020. okt. 9. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvos azt mondta, hogy akkor kell szedni, amikor megjon, akkor szerintem ra kene hallgatni. Hivj fel masik orvost es kerj tanacsot, ha a sajatodat nem ered el.
2020. okt. 9. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne minden rendben ha nem menstruálsz? Menj màshova
2020. okt. 9. 15:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Már mint szervileg meg laborilag is rendben van minden de amúgy nem értem akkor miért nem jön meg.... De akkor hétfőn mindenképp keresek egy másik orvost köszönöm a válaszokat
2020. okt. 9. 15:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog, hogy minden rendben, ja nem menstruálsz. Keress egy rendes emdokrinológust. Closty max ártani fog.
2020. okt. 9. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azért is keress másik orvost, mert a Closty-t ultrahangos nyomonkövetés nélkül nem igazán szabad szedni.
2020. okt. 9. 17:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Bizony hogy nem! Kontroll nélkül simán okozhat olyan galibát, hogy csak na. Főleg úgy, hogy igazából mivel csak a peteérést serkenti, a valódi gondot nem kezeli... Ha babát szeretnétek, jobb lenne kideríteni az okát annak, hogy mi a baj, nem pedig csak elfedni. A terhesség megtartása szempontjából sem lényegtelen dolgok is lehetnek a háttérben (valószínűleg vannak is).
2020. okt. 9. 19:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Persze voltam már ki vizsgáláson többször is kórházban is nyomon követték hogy mi a fene lenne de semmi nem volt max cysta ami már nincs de még sem jön meg... Klimaxhoz meg fiatal vagyok 26 éves. Már voltam a női klinikán is magamba is és semmi..... Esetleg az nem lehet gond hogy kora erő voltam?
2020. okt. 10. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Van korai klimax. Amh-t néztek? Inzulinrezisztenciát vizsgálták?
2020. okt. 10. 12:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Az elsőt nem amh-t az inzulinrezisztenciat igen az rendben volt. 26 évesen lehet korai klimax?

Tegnap este egy nagyobb darab valami távozott ott lent ma reggel meg jött de csak pecsetelve nem tudom igy érdemes el kezdeni a masodik naptól szedni a closylt?

2020. okt. 14. 15:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kéne valami diagnózis, hogy mi lehet a baj. Én nem biztos, hogy így kvázi vakon el merném kezdeni szedni...
2020. okt. 14. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!