Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erről a görbéről mit lehet...

Erről a görbéről mit lehet leolvasni? Mitől jelenhetett meg az a 2. vonal?

Figyelt kérdés

Már a 41. napomon vagyok. Csináltam tesztet jó egy héttel ezelőtt amin csak szellemcsíkot láttam, majd kedden egy másikat Gravi-HCG-t ami szintén értéékelhetetlen volt, de határozottan látszott egy 2. csík ami a control vonal előtt volt. olyan mintha elcsúsztak volna a vonalak....

[link]

Még pár napot várok és a jövőhéten mégegy tesztel próbálkozok.

2008. nov. 28. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyi az átlagőd a megadott értékek alapján.
2008. nov. 28. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam: átlaghőd
2008. nov. 28. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsa a hőgörbéd de ahogy látom nem is akar megjönni a menzid.Én nempazarolnék több pénzt tesztekre mert mint látod te is ugyanúgy kétségek között hagy !Szóval ha baba van ha nem dokihoz kell menni mindenképp. de halvány csik is csik és szerintem baba van. szóval inkább doki mint 700ft ot megint tesztre dobj ki
2008. nov. 28. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!