Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki a hétvégén...

Van olyan aki a hétvégén tesztel? Mensi előtt, vagy utána vagytok?

Figyelt kérdés
Van megérzésetek? Én holnap tesztelek, 11. Dpon leszek.
2020. okt. 2. 20:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Igen, valóban vannak idegesítő kérdések, én sem értek egyet azzal, aki már aktus után szinte tüneteket érez. Nálam erről szó sincs, nincs tünetem, voltam már terhes, és egyszer sem volt kimaradt mensi előtt tünetem. Van már 3 gyerekem, mindet nagyon nagyon vártam, és most is izgalommal tölt el, hogy valyon sikerül talán ismét a csoda, vagy várat még magára. Hiába 4. Gyerek lenne, őt is már nagyon várjuk.

Egyébként negatív lett teljesen a tesztem. Ovu után vagyok 11 nappal. Igen igen, tisztában vagyok vele, hogy bármi lehet, és ezt itt megosztom azokkal akik ide írnak, és kíváncsiak esetleg rá, és nem írok ki kérdést arról mint sokan mások, hogy de lehet még pozi???

2020. okt. 3. 10:56
 12/19 anonim ***** válasza:
10%

Így is több gyereked van mint kéne, mi a francnak 4.?

A bolygó màr kiabál hogy nem kell több ember...

2020. okt. 3. 11:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Lehet pont az én gyerekem fog a te gyógyíthatatlan betegségedre gyógymódot találni, nem tudhatod. Én mindig azt mondom, inkább az szüljön aki fel tudja biztonságban nevelni a gyerekeit, ki tudja rendesen taníttatni. Ha mindenki így vállalna gyereket, hidd el jó ha fele ennyi ember lenne. Azoknak kampányolj légyszíves, aki elkezdi már 14 évesen szülni a gyerekeket a nyomorba, és 20 éves korára már van 5 gyereke.
2020. okt. 3. 11:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Totál egyetértek az elöttem szólókkal, sosem fogom megérteni, hogy mi a tökömnek kell tesztelni a nemvárt elött?!

Egyebként nekem múlg vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán teszteltem egy viszonylag halványat, ma egy totál erőset.

Második babánk lesz.

2020. okt. 3. 11:46
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

Gyógyszer sem kell, akinek menni kell az menjen, nem kell mesterségesen 30évet életben tartani senkit.

Egyébként ilyen hülye érveléssel, honnan tudod hogy nem egy 15 éves làny szül majd valami feltalàlo zsenit?

Ha mindenki tartaná a mértéket pl. 2 gyereket és nem potyogtatna sorba 4et,5öt...8at, akkor a bolygó sem haldokolna és akkor azt a kettőt mindenki fél tudnà nevelni normàlis körülmények között.

Mert ugye hiàba az iskola meg a ruha, ha közben elfogy a víz meg az oxigén.

2020. okt. 3. 12:13
 16/19 A kérdező kommentje:
14es, gratulálok! Még mindig nem értem, hogy miért vagytok itt ha nem érdekel a kérdésem?
2020. okt. 3. 12:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Én tegnapra nem vártam, de negatív lett:( Még nem jött meg, de lehet már ki kellett volna mutatnia..
2020. okt. 5. 10:37
 18/19 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Sajnos elkezdtem vérezni, örülhetnek a negatív hozzászólók.
2020. okt. 5. 10:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, valóban örülhetnek kedves utolsó. Nekem is meg jött. 😒
2020. okt. 5. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!