Tegnap a 29. napra megjött de nagyon enyhe a vérzés a normálishoz képest,a görcsök is mások.Csináltam tesztet ma reggel:negatív. Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2 hónapja nem védekezünk.
A cikkusaim 26-31 nap között vannak.
A menstruációm mindig nagyon erős vérzéssel és görcsökkel jár az első két napban, a következő két nap pedig csak pecsételés.
Most nagyon kevés vérzés, a görcsök kicsit enyhébbek de van!
Hányingerem is van, de az menstruációnál is szokott lenni. Nem tudom mire gondoljak.
Tapasztalt valaki már ilyet? Mi lett a vége?
#Enyhe menstruáció
2020. okt. 2. 12:08
11/11 anonim válasza:
Senki nem volt rosszindulatú Veled, de teljesen összevissza írkálsz minden hülyeséget, már megbocsáss. Ugyan melyik orvos diagnosztizál korai vetélést telefonon és ugyan mi a búbánatért kellene az ügyeletet zaklatni egy napi késésssel megjött eltérő vérzés miatt? Ne bolondozz már! Van, hogy darabosabb, van, hogy eltérő és már megbocsáss kizártank tartom, hogy neked tegnap kettő "szakértő" is ezt mondta telefonban, csak már nem bírsz mit kitalálni. ha meg ennyi miatt végigbőgted a napot, akkor keresss fel egy pszichiáter, mert én megértem, ha valki gyerklet alkar, de két havi próbálkozás után egy enyhébb darabnos vérzés miatt ami egxy nyomorult napot csúszik, órákig bömbölni nem normális és azt a legnagyobb jóindulattal írom. azt is kideríthetné a szakember, hogy milyen okból szomjazod annyira a figyelmet, hogy miatta kitalálj mindeféle nem lkétező dolgokat, ami téged erősít meg és miért akarsz megfelelni, bizonygatni bármit is idegeneknek. Erre lesz jó a kérdésed, nem arra, hogy segítsen az egy napoi késésnél terhességet vizonáló kérdezőknek, mikor igazán nincsen még semmi, amit ilyen esetben félvállról lehetne venni. Nyilván majd most akkor én vagyok az érzéketlen, pedig nem, de szerintem az ilyesmi sokkalta károsabb a téveszmésekre, semmint hogy hasznos lenne bárkinek is a jövőben, annyit segítesz ezzel, hogy majd mindenki korai vetéléstől retteg, aki kicsit is paranoid és már egy napi késés után megjött vérzésnél is előadja a hattyú halálát. A legjobbakat kívánom, ha nem is hiszed el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!