Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Viszonylag nehéz fizikai...

Viszonylag nehéz fizikai munka mennyire befolyásolja a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja próbálkozunk a párommal.Kereskedelemben dolgozok napi 12 órás műszakokban, pakolok, cipelek, emelek. Próbálok kevesebbet emelni, de már a legkisebb megerőltetésnél is azon izgulok, hogy mi van ha már összejött a baba és én ezzel most ártok neki 😞 szerintetek mennyire van hatással a teherbeesésre? Mindig az jut eszembe, hogy anno a nők terhesen is ugyanúgy kapáltak és robotoltak, mégse halt ki az emberiség, de másik oldalról nem szeretném, hogy gátolja a baba érkezését

2020. szept. 30. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, ha ahhoz vagy szokva.
2020. szept. 30. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetseges hogy nem a fizikai munka gatolja a teherbe esest hanem az hogy stresszelsz, sokszor a stressz a meddöseg oka is peldaul. Mikor elöször lettem varandos en is üzletbe dolgoztam, sokat pakoltam nehez dobozokat, ahogy megtudtam hogy allapotos vagyok szoltam a vezetösegnek es utana csak a kasszaban dolgoztam. Most is raktarbol jöttem el szülesire, igaz itt szamlaztam de ott is voltak nehez napok, volt mikor nehezebb dolgokat kellett be csomagolni es segiteni. Amit tanacsolni tudok hogy ne stresszelj ezen, ahogy ket csikos a teszt szolj a vezetösegnek, szedj vitamint, en malna level es palastfü teakat is ittam. Sok sikert kivanok neked
2020. szept. 30. 20:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! Lehet, hogy tényleg csak a stresszt kell elengednem 😊 most sikerült is megnyugtatnod egy kicsit
2020. szept. 30. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valamihez hozzá vagy szokva, az nem befolyásolja. Én pl napi 40percet jártam futni minden egyéb mellett rendszeresen és várandós lettem így is
2020. szept. 30. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Fizikai munka mellett lettem terhes. Ez a fizikai munka egyáltalán nem női munka volt. Fröccsüzemben voltam gépbeállító és nem az emelés volt az egyetlen nehézség. A babára nem kellett sokat várni.
2020. szept. 30. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most már kevésbé aggódom! 😊
2020. okt. 1. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!