One step 10es erzekenysegu, ebayes lehet atvert?
Koszi, hogy irtal!
Megismeteltem. Kb 1,5 orat tartogattam most. Arra jo volt, hogy tudjam, hogy idon belül kijon,de marhara nem egyertelmu :( talan rozsaszin,talan szurke. Ahogy telt az ido,szépen ez is egyre jobban látszódott. 10 percnel egyertelmuen volt ott valami. De ugy velem ha ilyen dekoncentralt vizeletbol is ugyanugy latszik talan jobb elengedni.. Azt hiszem jobban jarok,ha hetfon veszek egy normalis tesztet.
Lehet hogy igen, lehet hogy nem, attól függ, milyen szériába futottál bele. Ugyanis van tökéletesen működő, és hulladék is. Aki a jólműködő stockból kapott, az esküszik rá és olcsón kapott egy csomó jó tesztet, aki a hulladékból, az többet nem nyúl ezekhez a szarokhoz.
Nem akarok senkit megbántani, de lehet érdemes lenne kevesebbet tesztelni időben, akár több napos késésnél, és/vagy befektetni a kicsivel megbízhatóbban működő, de drágább, itthon forgalmazott 10-es tesztekbe, mint reménykedni, hogy nem egy sorozathibás hamisítványból sikerült százat megvásárolni.
Köszönöm a válaszokat!
Nincs kepem rola, nem fotóztam, biztos nem is latszott volna. A reggeli kisse erosebb mint a későbbi. Elengedtem a dolgot. Veszek majd hétfőn masikat.
Kedves 5! Egyet ertek azzal amit irtal, ezert irtam le reszeletesen ez most, hogy nez ki, hatha mas is vett ebbol a szeriabol. A regi nekem is bevalt. Ugyan azt nem irtam,de konkretan ajandek volt az LH tesztek melle, igazabol csak hcg tesztet mar nem veszek. De igy, ebbeb a felallasban meg ajandeknak is borzalom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!