Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10. Dpo valaki ? Mikor tesztel...

10. Dpo valaki ? Mikor teszteltek ?

Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 18:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Készítsetek képet, kivancsi vagyok milyen lett. Nagyon drukkolok :)
2020. szept. 26. 11:30
 12/40 anonim ***** válasza:

Az enyém így nézett ki, pont mikor lejárt az idő:

[link]

2020. szept. 26. 11:48
 13/40 anonim ***** válasza:
Jah, 8as voltam :)
2020. szept. 26. 11:48
 14/40 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen:

[link]

#6os és #9es voltam. 🙂

2020. szept. 26. 12:47
 15/40 anonim ***** válasza:

Korábban is használtam ezt a fajta tesztet és még nem okozott csalódást, de most teljesen elbizonytalanodtam. Remélem, hogy hamarosan biztosat tudhatunk mindannyian! Azért azt most megfogadtam, hogy ha ez negatív, akkor többé nem tesztelek korábban (mindkét gyermekem láttam már 3 nappal előbb a teszteken, ezért voltam ennyire bátor most is), de most úgy érzem, ezt nagyon a szívemre vettem. Korábban mintha lazábban vettem volna a negatív-pozitív teszteket, bizonytalanságot.

Ti mivel kötitek le a gondolataitokat? Nekem még munka közben is bekúszik, hogy nah, vajon sikerült? Főleg, hogy picikét fájdogál a hasam, de csak pont annyira, hogy zavarjon, de nem annyira, hogy megjöjjön.

Ti hogy vagytok?

2020. szept. 26. 13:26
 16/40 anonim ***** válasza:
Nekem már most elkezdett egész rendesen görcsölni a hasam. A gondolataimat most eléggé lefoglalja más, a munka, a késett emberek, leépítések, korona... Hát lehet, hogy most nem bánom, hogy pár hónapot még várat magára. Három éve várjuk, ez a pár hónap már nem sok... :) #6os voltam.
2020. szept. 26. 14:11
 17/40 A kérdező kommentje:
Hasonló a ketto teszt . Remelem baba !!! En reggel tesztelek holnap. Ha semmit sem mutat akkor ha kimarad HA""" a nemvart csam azután.
2020. szept. 26. 17:27
 18/40 A kérdező kommentje:
Annyit vettem eszre hogy tegnap (3nappal menzesz elott ) fajt a mellem görcsök stb.. ahogy szokott mindig előtte. Bar sokkal elonn jonnek ezek a pms tünetek.. na mind1. Jottek es ma mintha elvágtàk vna. Semmit sem érzek ezekből.
2020. szept. 26. 17:28
 19/40 anonim ***** válasza:

Na mi újság, lányok? Valakinek valami hír azóta? Nekem még nem jött meg.

2020. szept. 27. 12:05
 20/40 A kérdező kommentje:
Nekem negatív. :/
2020. szept. 27. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!