Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség + szakmai gyakorlat...

Terhesség + szakmai gyakorlat mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
A barátnőm most esett teherbe ez az utolso evunk, szakacs tanulok vagyunk. Mennyire veszelyes neki a konyhan lenni? Mert fel hogy valami baja lesz a babanak es neki igy abba akarja hagyni az iskolat.

2020. szept. 23. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Mindenkepp beszeljetek a nogyogyasszal. Mivel meg tanultok, fiatalok vagytok, gondolom nem veszelyeztetett terhes. Viszont azt is vegyetek figyelembe h gyerekkel sem lesz egyszerubb visszamenni a suliba / gyakorlatra h szerezzen o is valami szakmat.
2020. szept. 23. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Mi lenne veszelyes?Ha nehezet kell emelni valaki segitsen neki es ennyi. Ha most abbahagyja sosem kezdi el ujra. Komolyan erdekel, megis milyen extra veszely van, ami egy szipmla konyhaban nincs?vagy a terhesek szerinted nrm foznek?
2020. szept. 23. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom a melegre, osszezartsagra, talpalasra gondolt a kerdezo, kombinalva az esetleges rosszullétekkel.

Kerdezo!

Ha tudja mindenkepp fejezze be a sulit, kell,hogy legyen szakmája! Ahigy elottem irtak emelni ne emeljen, kesobb ha nagyon farad leul kicsit. Azert gyakorlaton megszakadni es 16 orakat dolgozni gondolom nem kell. Ezekre figyeljen. Ja es ami ilyenkor menő (sajnos tudom) a gyakorlatot tolto diakkal kisuvickoltatni a konyhat. Ilyen esetben a hideg zsiroldot es zart terben az eros vegyszert kerulje. De amugy ha tudni fogjak bent, hogy kismama nagyon ketlem h szivatnak!

En fitt kismama voltam, siman tettem vettem, foztem takarítottam, meg tortakat is sutottem, szoval meg lehet csinalni ;)

2020. szept. 23. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Én laborban dolgoztam a 9. hónapig. A veszélyes anyagokat és az emelést kerültem. Csinálja meg a sulit, ha az orvosa engedi. Ha nehezet kell emelnie, kérjen meg valakit, hogy csinálja meg helyette.
2020. szept. 23. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó napokig laborban dolgoztam. Tudni kell, mik a veszélyek, és azokat megfelelően kezelni és kerülni. Egy terhességet közel sem kell úgy túlfélteni, mint ami itthon jellemző. Sőt kifejezetten kártékony az otthon ücsörgés és semmittevés fizikálisan és mentálisan egyaránt. (Bár sok esetben csak kifogás, hogy egy nemkívánatos munkahelyet ott lehessen hagyni.)

Beszélje meg az orvosával és a feletteseivel, hogy mit lehet és mit nem, 90% hogy megértőek lesznek.

2020. szept. 24. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!