Terhes lett már közületek valaki úgy, hogy szoptatás miatt nem mensizett? Milyen tünetei voltak?
épp vártuk a mensit .18 hónapig szoptattam de közben szedtem fog. gátlót is hogy ne legyen kistesó amig nagyon pici a babánk ..
nem jött be. aztán nem jött meg és csináltam tesztet. tünetem csak annyi volt hogy folyamatosan pisilni jártam és egy hetet gyakorlatilag átaludtam- utolag: a beágyazódás utáni hetet.-
lehet hogy csak a vas és magnézium raktáraid vannak kiürülve.. nem szedsz valamilyen vitamint?
csinálj egy tesztet.
Nem tudom. és nem akarok hiú reményeket se kelteni..
Azt mondanám hogy vegyél egy tesztet és végezd el reggeli pisiből ha + akkor egyértelmü ha negativ de a tünetek fennálnak és nem jön meg akár két hét múlva se érdemes felkeresni egy dokit mert lehet hogy csak hormonprobléma.
17 hónapos volt a fiam, még szoptattam (sokszor, mert ”cicifüggő” volt), egyszer sem menstruáltam.
Mivel a szülés után mínuszba fogytam, feltűnt, mintha picit domborodna a hasam. Azután jött az elvétve émelygés.
8 hetes voltam már (csak az UH alapján tudta a doki megmondani, mert nem volt mensis adatom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!