Valaki akinek van siker-storyja? Görcsölt, fájt a dereka, kemény pms tünetek és mégse jött meg és baba lett?
Szia! 😊
Leírom az én történetemet is neked, hátha ad egy kis reményt, hogy soha nem szabad feladni! Több mint 2 év próbálkozás után, következő hónapban már meddőségi kezelés jött volna, minden gyógyszer, injekció kiváltva, már csak azt vártuk, hogy megjöjjön és kezdhessünk. Teljesen biztosak voltunk benne, hogy ez a hónap is sikertelen lesz, mert egyszer voltunk csak együtt az sem “jó időben” történt, mert sajnos influenzás lettem és 2 hétig csak feküdtem lázasan. Végül nem jött meg, 1 nap késés után csináltam tesztet az esélytelenek nyugalmával persze. 10 mp múlva már szinte leugrott a második csík. Én ilyen erős két csíkot még nem láttam, sőt azt gondoltam soha nem is fogok, el sem hittem, hogy ez velem történik.
Kivizsgáláson voltatok már a pároddal? Nekem egyébként minimális hormon problémáim voltak (pajzsmirigy, prolaktin) csak a gyógyszert kellett végre jól beállítani és meg is történt a csoda.
Kívánom neked is, hogy minél előbb átéld!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!