Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódást érezted?

Beágyazódást érezted?

Figyelt kérdés

Első terhességemnél én az aktust követő 9.naptol éreztem először erős menstruációs görcs pár órán keresztül, majd napokig fura, szúró érzés. Azt hittem felfaztam, el is mentem orvoshoz, de azt mondta semmi bajom.

Kíváncsi lennék ti mit éreztetek? És valakinek első és második terhesség között volt különbség? Már a beágyazódás érzését illetően

2020. szept. 18. 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyik terhességnél sem éreztem.
2020. szept. 18. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. szept. 18. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Mensi lesz. Nekem is mindig igy van, mar előtte 1 hettel faj a hasam, szur mindenhol es mindig megjon.

Azert drukkolok!

2020. szept. 18. 13:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a hónap katasztrófa a testi tüneteket illetően bízok benne hogy a beágyazódást érzem..6.án és 7.én éreztem erősebb görcsölést azóta napi szinten szurkál a hasam "teltnek" érzem,fájj a derekam,nagyon sokszor ennem kell mert ha nem éhen halok olyan érzésem van,hányinger is kerülget néha de ritkán esténként, 22.ére nem várom úgy hogy nem tudom mi lehet ez..előző hónapban 19.én jött meg.
2020. szept. 18. 13:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Én egyelőre semmit sem érzek 😀 talán úgy 7 napja lehetett a peteérés. Izgulok.
2020. szept. 18. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én éreztem, de nem tudtam, hogy az..Még kérdést is kiírtam ide anno. Azt hittem felfáztam vagy begyulladt valami belső női szervem, ilyen szurka, enyhe görcsök voltak napokig, derekam fájt és a mellem nagyon, bár gondoltam a menzit jelzi, mint mindig. De ez a diszkomfort nem szokott lenni, így fura volt, de első próbálkozós hónapunk volt, így nem is hittem benne. Ittam a női teákat, biztos voltam benne, hogy doki lesz belőle,majd 1x csak elmúlt. Utána jött a gyakori pisi, de mivel nem volt más panaszom betudtam az enyhe felfázásnak. Aztán mikor 2 napot késett erős pozitívat teszteltem. Amikor leírom ezt ide, mindig lepontoznak, szal hajrá :D
2020. szept. 18. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem. De nagyon szorítok neked.
2020. szept. 18. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
6os! Ugyan ez van velem is én is csak abban bizok hogy nem felfázás pisilni is sürübben járok mint eddig de olyan mint szokott lenni szóval nem csíp stb..nem is szedek rá semmit..nekünk második baba lenne ez az első próbálkozós hónapunk én nem élem bele magam illetve nem füzők hozzá sok reményt mert az elsőre is sokat vártunk..de azért remélem hogy baba van a dologban és nem pedig valami baj odabent. Drukkolok kérdező :) 4es voltam
2020. szept. 18. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyiknél sem
2020. szept. 18. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerekembol másodiknál éreztem h szúrják nyíllal a hasam alja. KB 3,5 4 hetesen. És végül tényleg terhes voltam. Utána most kB 3 hónapja szintén ugyan így éreztem a 3.babammal voltam terhes.kb 3-4 hetes voltam. Végül 7 hetesen elveteltem :(. Szóval igen erezheted. Mi van veled?
2020. szept. 28. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!