11/24 anonim válasza:
En a 9 dpon csinaltam tesztet derengett rajta valami de negativnak vettem aztan a 11 dpon vegzett teszt mar egyertelmu pozitiv volt. Ha terhes is vagy tul korai ,hogy kimutatja...
12/24 anonim válasza:
Full full negatív! Nem is lesz ebből pozitív! Sajnálom😔
13/24 anonim válasza:
Utolso, azert ilyet meresz dolog kijelenteni egy 8 nappal ovu utan keszult tesztrol...Az lenne a nagyon durva, ha barmit mutatna.
14/24 anonim válasza:
Hát én látok valamit...lehet káprázik.a szemem. Majd ird meg kérdező.
16/24 anonim válasza:
Full negatív. Ha ezen 2 csíkot látsz azonnal menj szemeszetre vagy matek tanarhoz.
17/24 A kérdező kommentje:
Ma reggeli teszt. Szerintem menj te szemészetre kedves utolsó :)
12-es te se menj médiumnak mostanában...
Szerintem a ti szemetekkel van, baj, meg a végtelen rosszindulatotokkal. Nézzetek magatokba. Tudom, hogy ez egy arc nélküli oldal, de gusztustalanok vagytok! Már egy szimpla komment íráshoz is kell valamennyi intelligencia, hát itt pár embernél megmutatkozott.
2020. szept. 19. 19:51
18/24 anonim válasza:
11 vagyok. Gratulàlok kèrdező ilyen volt az èn első tesztem is. 😊
19/24 anonim válasza:
Ez bizony pozitiv :) Pont ilyenem volt nekem is a 10.dpon. Gratulálok, boldog babavárást!
20/24 anonim válasza:
Minek gratuláltok neki amikor nem is akar gyereket?
Hát kérdező ez pech...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!