Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki ismeri a "Just a baby"...

Arktika kérdése:

Ki ismeri a "Just a baby" nevű mobil appot?(élő spermadonoroknak)

Figyelt kérdés
Szeretnék spermadonor lenni természetes úton. Nem kifejezetten a szex miatt, ha kell fecskendős módszer is jó lenne, ha találnék olyan nőket akik csalódtak a spermabankokban(amik drágák és körülményesek és gyakori a vetélés) igazából ma reggel ezt a mobilappot találtam amivel érdemes lenne próbálkoznom kb olyan mint a tinder, már vagy 100nőt belájkoltam de semmi valasz pedig jol nézek ki izmos vagyok. Van facebookon is ilyen csopi de ott csak angolok meg amerikaiak vannak. Szerintetek hol tudnék még spermadonorokat kereső nőket ,leszbikus párokat találni?
2020. szept. 17. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy hol? Szerintem most írtad le az app nevét
2020. szept. 17. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
De miert akarsz spermadonor lenni? Mi motivál ebben?
2020. szept. 17. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifejezetten a szex miatt- de kizárólag a szex miatt, ne áltassuk egymást.
2020. szept. 17. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A motiváció engem is érdekelne, mert a tapasztalatom az, hogy de, ilyenkor mindig a szex miatt akarják🙄
2020. szept. 17. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Megint te?
2020. szept. 17. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem feltétlenül a szex miatt. Van néhány férfi, aki erre izgul, hogy gyereket csinált valakinek (de nevelni, pénzelni persze ne neki kelljen). A spermabank nem jó nekik, mert ott ha be is kerül donornak, nem biztos, hogy a spermáját fel is használják, illetve ha felhasználják is, arról a donor nem kap értesítést. Neki pedig épp a tudat kéne, hogy valakit teherbe ejtett.
2020. szept. 18. 06:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy érdekes kifejezés ez az "élő spermadonor". Elképzelem, milyen lehet egy halott spermadonor, és hogyan megy a mintanyerés.
2020. szept. 18. 06:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 🤣😂😂😂😂😂😂😂 ez feldobta a reggelem , köszi😂😂😂😂👍
2020. szept. 18. 06:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jéé, hát én még nem is hallottam erről az appról. Mik vannak.😀
2020. szept. 18. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!