14 éves lányom elvált apukája vagyok. Hajnal 5 órakor TV szól, mobil bekapcsolva párnája alatt zseblámpa funkcióval. A led lefelé világított, jó meleg volt. Nem is kérdezek semmit, már nem harcolok. Mi a véleményetek?
Régebben mindig tv-vel aludtam el (most nincs tv-m) és mindig eszembe jutott bekapcsolni az időzítőt, azaz beállítottam, hogy például másfél óra múlva kapcsoljon ki a készülék, mert addigra valószínűleg aludtam már.
A telefon érdekes, én nem tudnék elaludni a zseblámpa fényére. Lehet félt a sötétben vagy olvasott és bekapcsolva hagyta - én is hagytam már az asztalon lefelé fordítva bekapcsolt zseblámpával...
Nem lesz semmi baja, legalábbis én semmit nem tapasztalok magamon, azon kívül, hogy mióta nem tévével alszom meg a telefonom leteszem lefekvés előtt, azóta békésebben alszom - de ezt egy tizenévesnek felesleges mondani, én is mentem a saját fejem után. Viszont ha a led-es dolog ismétlődik azért én elbeszélgetnék vele, hogy mennyire tesz ez jót a telefonnak hosszútávon, mert eléggé túlmelegíti a készüléket.
Most mi a kérdés?
Én nehezen alszom el, szóval laptopon mindig berakok valami filmet halkan és a duruzsolásra elalszok. Aztán a laptop kb egy óra múlva magától kikapcsol. Ha esetleg az áramfogyasztás miatt aggódsz, akkor mutasd meg neki, hogy állítsa be az időzítőt, hogy mikor kapcsoljon ki a tv.
A zseblámpát lehet véletlenül nyomta be, vagy olvasott és belealudt, vagy akármi. Ennyiből nem igazán lehet véleményt alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!