Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggel teszteltem a clearbluev...

Reggel teszteltem a clearblueval, 3+-os eredmény jött ki. Kinek mi a tapasztalata, mikor forduljak nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Hány hetes terhes lehetek valójában?

Volt már egy vetelesem, nem szeretnék túl korán rohanni az orvoshoz..

Szedek femibion 0-t,szedjek még pluszban folsavat? És progeszteront? Vagy ezt majd a nőgyógyász mehmondja?

#Clear blue digitális terhességi teszt
2020. szept. 17. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Én meg pont hogy mennék minél hamarabb,ha volt már vetélés. A progeszteront nagy valószínűséggel fel fogja írni. Ártani nem árt akkor sem ha nincs rá szükség,viszont ha az a baj életet ment. Sajnos sokszor az a gond. Az a két hét amivel esetleg később mész dokihoz,mert nem kapkodod el,hogy legyen már szívhang stb.,az pont elég ahhoz hogy megálljon a fejlődésben és ismét vetélés legyen a végén. Persze lehet,hogy köze nincs hozzá és "csak" természetes szelektáció volt és most minden rendben lesz,de én nem kockáztatnék egy vesztés után. Az orvosok sem Istenek,az elején nagyon kétesélyes a dolog,de én elballagnék és megnézetném hogy mit lát,mit javasol.
2020. szept. 17. 13:25
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
A doki se fog progit felírni amíg nincs élő terhesség. Tehát ilyen téren fölös ott kezdeni. Jó doki max elküld hcg-re egymás után két vérvételre, hogy valóban fejlődő terhesség áll fent és csak utána ír progit. De gondolom ez is doki függő. Uh-ra ilyenkor akkor is badarság menni, mert legtöbbször semmi sem látszik és csak újabb két hét bizonytalanság.
2020. szept. 17. 13:47
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
10es vagyok egyet értek a 11esel..én se vártam meg míg legyen szivhang is..mi ismét babát tervezünk és amint pozitív lesz a tesztem jelentkezek a dokinál.
2020. szept. 17. 13:47
 14/21 A kérdező kommentje:
Megfogattam a tanácsokat. 22-én megyek dokihoz.
2020. szept. 17. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Térj át a femibiont 1re, drukkolok! 🙂
2020. szept. 17. 16:12
 16/21 anonim ***** válasza:
7. Héten már biztosan van szívhang, ha nincs akkor sajnos baj van! ( ha pontos ciklusaid vannak)
2020. szept. 18. 08:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam orvosnál, 5 hét 6naposan,szabályos petezsák, benne élő embrió. 🙏🙏🙏🙏❣️
2020. szept. 23. 08:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok, jó egészséget :)
2020. szept. 23. 09:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok Kérdező! Én is pont tegnap voltam első ultrahangon, 5+3 hetesen, és ugyanez lett az eredménye. 🤗
2020. szept. 23. 10:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek? Minden rendben megy?
2020. nov. 30. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!