Akiknek nem volt rendszeres ciklusotok honnan tudtatok, hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Nagy felelőtlenség ha legközelebb csak tünet esetén tesztelnek? Gondolom ha terhes leszek úgy is észreveszem. Első 3 próbálkozós hónapban ellottem 20 tesztet... Igen minimum 20at. 2db tesztem maradt 2 hónapja nem teszteltem de úgy terveztem ezt már csak tünetek után veszem elo. Egyébként azért nincs rendes ciklusom mert a foggatlo tabi nagyon bekavart. Előtte viszont rendes volt szóval nem is értem. Az orvos csak türelemre intett.2020. szept. 13. 19:28
1/5 anonim válasza:
Nekem egyetlen tünetem sem volt a terhességeim során, erre ne adj. Teszteltem egyet havonta, akár megjött, akár nem.
2/5 anonim válasza:
Nem kell húsz tesztet csinálni, de 2-3 hetente csinálhatsz egyet.
3/5 anonim válasza:
Havonta teszteltem egyet
Nem volt egy terhesség alatt sem tünetem a hasnövekedésen és a baba megmozdulásán kívül
4/5 anonim válasza:
Egyik ismerösöm majdnem 8 hetesen tudta meg ,hogy vàrandos. Neki sem volt 2-3 hónapokat. Csak hànyingere lett valami èteltől es akkor csinàlt egy tesztet.
5/5 anonim válasza:
Nekem is rendszertelen a ciklusom (fogamzásgátló után lett ilyen nekem is), de azt észreveszem mikor van ovulációm, onnantól teljesen kereken 14 napra jön meg. Ovulációkor egy pár órán keresztül szúr valamelyik oldalamon a petefészkem (van amikor olyan erősen hogy fájdalomcsillapítót is veszek be rá, de van hogy ha nem figyelném észre se venném). Ami észrevehetőbb az a folyás. Tojásfehérjésnek szokták mondani de én inkább azt mondanám olyan mintha egy nagy darab -bocsánat a kifejezésért - átlátszó takony jönne ki a puncimból. (Van hogy úgy veszem észre, hogy nedvesebb vagyok odalenn, van hogy pisilésnél "lóg ki", van hogy este zuhanyzásnál) Előtte lévő pár napban nagyon "kívánós" is vagyok, szóval általában a férjem is észreveszi mikor lesz peteérés XD Szerintem kezdd el figyelni ezeket te is, és akkor tudni fogod mikor kell tesztelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!