Van valaki aki szeptember 20-ra nem várja?
Sziasztok. Eljött a nem várt napja, teszteltem, full negatív. Hát ez a hónap is ennyi volt, bár még nem jött meg.... de legalább a patik most kíméltek mert csak 1 jött ki 😄
Most ha megjön el fogom kezdeni a premens tablettát szedni, egy nőgyógyász nő tanácsolta, ismerősöm által látta a leletem. D vitaminba is belekezdtem 3 napja. Aztán majd októberbe meglátjuk mi lesz 😊
Új hónap új remény, indulok dolgozni, sziasztok
13DPO sajnos nekem is hómező, pecsételés viszont van. :(
Kitartás csajok, jó volt együtt izgulni kicsit, remélem azért van aki most babásodik, vagy októberben fog. :)
Eszti
Sziasztok! 4es vagyok, ma megjött nekem is sajnos :/ ez volt a 8. hónap:/
Most csináltam először ovu tesztet, pozitív teszt után 15. napon jött meg, ennek örülök, legalább ez jól működik :D
Sziasztok. Ma reggel megjött nekem is.
4es, nekem a 9. volt. Én is ovu teszteltem, digitálissal, de bajba vagyok a számokkal.... tehát nem tudom megmondani pontosan honnan kell számolni. Aznap amikor pozitiv lett? Mert azt is mondják hogy másnaptól. Hát nem tudom. Nekem is vagy 16- vagy 17 napon jött meg.
4-es
Hát ugye elvileg a pozitív teszt utáni napon van ovu és onnan 14 nap. Nekem elvileg 7-en volt ovu és ma jött meg.
Sziasztok,25-ös vagyok,nekem valószínű később volt ovum,így később van a nemvárt,pénteken tesztelek,ha nem jön meg,a görcsöléseket érzem a köldököm alatt,sokszor van hányingerem.
Remélem nem fog megjönni és baba lesz.
Akiknek nem sikerült,annak szurkolok hogy kövi hónapban sikerüljön. :)
Akinek sikerült annak boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!