Van valaki aki szeptember 20-ra nem várja?
Most délután csináltam meg egy CBt, párom is látja a halvány csíkot 😁 viszont fényképen nem látom csak negativban. És legközelebb csak 18an tesztelek, nem akarok többet költeni tesztekre. Szóval egyre izgatottabb vagyok 😁
Stella
Sziasztok!
Én is 20.-ára nem várom. Első baba lenne.
3 hónapja próbálkozunk.
remélem nem baj ha csatlakozom :)
Klau
Stella ez már biztató jel, reméljük erősödik majd szépen. 🥰🥰😍😍
Nekem sajnos ez a szédülés nagyon rossz 😔 már 3.napja, szerintem nagyon érzem a rossz időt. Ma reggel szörnyű derékfájással is keltem. Úgyhogy szerintem nálam a mensi hamarosan kopogtat... elméletileg vasárnapra nem várom, de nekem vannak eltolódások a ciklusban. 14.napon volt peteérés, ha ismét számolom a 14 napot akkor lenne vasárnap. De mivel mindenem fáj már most és még csak csütörtök van... Hát nem tudom😅
25-ös vagyok V
Nálam folyamatos hányinger van.
Ma beszédültem,ami eddig nem volt,ami még újdonság volt hogy a méhemből belenyilalt a fájdalom a csípőmbe,ez se volt eddig.
Holnap nem jön meg,akkor szombaton tesztelek.
Félek és izgulok is egyben,de amilyen peches vagyok,úgy is megjön,még reménykedem azért.
Sajnos nem jött össze, elkezdem pecsetelni. Majd következő hónapban.
Stella
18 as vagyok
Nekem megjott tegnap.
Van itt valaki akinek gondja van/volt pajzsmiriggyel?
Nekem is negativ a teszt. Voltam vervetelen mar, a pajzsmirigy ertekem magas lett. Majd honap vegen megyek az endokrinologiara.
5os voltam. M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!