Ezeknek mennyi az igazság alapja?
Figyelt kérdés
hallottam olyat,hogy a teszt nem mutatja ki az ikerterhességet csak jóval később,és hallottam olyat is hogy akinek PCO-ja van nagyon alacsony a hcg és ott sem tudja kimutatni a babát a teszt.ezek mennyire reálisak?2010. aug. 6. 11:29
1/3 anonim válasza:
az elsőt egyértelműen cáfolni tudom, mert ikerterhességnél pont, hogy magasabb a hcg szint, ezért előbb és erősebb csíkkal fogja kimutatni
2/3 anonim válasza:
Szia! Én a másodikat tudom cáfolni. PCO-m van, teherbe estem, a teszt nem mutatta ki, de ennek egyetlen oka volt: a magas tesztoszteron szint miatt nem ágyazódott be rendesen, és el is ment, sajnos. Ha a PCO ellenére sikerül teherbe esni, a HCG ugyanúgy termelődik és a baba megmarad - a terhesség semmiben nem különbözik más terhességektől. Ha azonban a PCO nincs kezelve, a terhesség létre sem jön, ezért nincs mit kimutatni.
3/3 anonim válasza:
PCOs vagyok, mind 3 terhességemnél az aktus után 13 nappal délután már szép pozitív lett a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!