Tökéletes prolaktin szint mellett nyomásra tej szivárog a mellemből. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 14:52
1/7 anonim válasza:
Attól, hogy nyomkodod a melled.
2/7 anonim válasza:
Ciklusban hol jársz? Szültél már?
Lehet más szivárog a melledből, vizsgáltasd ki.
Tej csak prolaktin miatt tud, ami szülés után van, esetleg szülés után megmarad pl anyukámnak mai napig jön az egyik melléből tej, ha nagyon megnyomja.. persze nyomkodni sem szabad, mert baj lehet belőle.
Ha terhességre gyanakszol, terhesség elején nem szokott előtej lenni.
Lásson orvos és ne szadizd a melled.
3/7 anonim válasza:
Nekem is szivárog amióta az elsővel teherbe estem (10 éve) és normális a prolaktin szintem. Ciszta. Sok sok mikrociszta, és azokból jön cisztafolyadek.
4/7 anonim válasza:
A feleségem mindkét melléből jön a szülés óta egy-két csepp sárgás színű, nagyon keserű tej, ha megszívom. Sőt, ha rendszeresen szívogatom, még a mennyisége is növekszik. (Imádta szoptatni a gyerekeinket, és nosztalgiából szereti, ha szívogatom, finoman harapdálom a mellbimbóját.) Boszorkánytejnek hívják, és teljesen normális. Azt mondta az orvos, hogy majd megszűnik a menopauza után.
5/7 anonim válasza:
Nekem tényleg megszűnt a menopauza után :)
Sőt, már néhány évvel előtte.
6/7 anonim válasza:
Nekem 17 éves korom óta így van, a nőgyógyászom azt mondta míg nem zavar be a ciklusomba nincs baj. Én a meddőségtől paráztam emiatt, de 29 éves voltam mikor megszületett a kisfiam. Már nem cicizik, de még fennáll ez a dolog.
Szóval amíg nincs már tünet ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!