Szerintetek jól időzitettünk?? Mensi 24.volt az első napja 6napig volt rendszertelen ciklusnál.. Mensi előtt 1nappal és most szombaton voltunk együtt.. Akkor volt tünet mintha peteérés lenne..
Figyelt kérdés
Vajon sikeres volt szerintetek normális kommentet várok. Köszi2020. szept. 6. 20:41
11/18 A kérdező kommentje:
10es..nem azt vártam hogy igen sikerült.. Csak esélyt kérdeztem.. Ennyiii
2020. szept. 7. 17:16
12/18 anonim válasza:
Szerinted mi ezt honnan tudjuk?! Nem látunk még mindig senki méhébe.
Ha gyereket akarsz, akkor meg együtt kell lenni két naponta, és nem kell totózgatni hogy sikerült e vagy se. Ha nem jön meg, tesztelni kell. Előtte csak üres találgatás van, miért olyan nehéz ezt felfogni?!
13/18 A kérdező kommentje:
Nem nehéz képzeld.. Ha korábban szeretném tudni mint a kimaradt vérzés várható napja mikor érdemes tesztelni? Aktus után hány napra kb?? Mondjuk akkor megint csak fentáll a kémiai esélye is de viszont tudnám hogy mi is van.. Értem a kommentet ne érts félre hogy nem.. Csak jó időben tudnom kell mi is van.. Ha van esély rá hogy kiderülne mondjuk a nemvárt naoja előtt pár napra.. Ennyire nem voltunk rajt a témán csak most 1honapja kb.. Szóval most kezd érdekelni hogy mikor miért hogyan és stb stb... Tudom sokaknak nem tetszik de magasról sz.... rá ki mit gondol rólam... Szoval ezért is volt a kérdésem.. Tudom senki sem jós és lehet hónapok lesznek mire sikerül a baba, de bízok benne hogy nem mivel 2003ban mikor abba hagytam a gyógyszert a következő hónapban terhes lettem.. Én is azt hittem több honap mire kiürül a gyógyszer de nem igy lett..
2020. szept. 7. 21:21
14/18 anonim válasza:
2003 már azért nem most volt, ha már voltál akkor terhes. Azóta te sem lettél fiatalabb. Nem tudom pontosan mennyi az annyi, de egy hormonpanel nem árt szerintem annak sem, aki szerint minden oké.
15/18 A kérdező kommentje:
Az mit jelent 14 es?
2020. szept. 7. 22:44
16/18 A kérdező kommentje:
Amúgy már elkezdetem utána járni dolgoknak csak hogy minden ok e hormon téren azt hol kell nézetem?
2020. szept. 7. 22:46
18/18 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy egy endokrinológus egy ciklusban megnézni kétszer a hormonokat vérből előre meghatározott időben. Keress fel egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!