Mit gondoltok a labor eredményemről?
Az orvos csak két hét múlva fogja kiértékelni személyesen. Telefonban annyit mondott, hogy kezdjek el nagy dózisú D vitamint szedni. Hosszú és rendszertelen ciklusok miatt volt a vizsgálat. Azt mondta az eredményem nem indokolja, hogy most mást is szedjek Inofolic + D vitaminon kívül. Mit gondoltok? Köszönöm?
De hát nem tudja megmondani, mert tesztoszteront nem nézett, az inzulin és cukor felületes, ebből még egy IR-t se lehet kizárni, nemhogy finomabb hangolást végezni! 4 évem ment el kóklerekre, mire kiderült mi bajom, ezért vagyok ingerült, amikor ilyen "munkát" látok. Nem bunkóságból írtam, hanem, hogy neked ne menjenek el az éveid feleslegesen! Keress jobb szakembert!
A D vitamin mindenkinek hasznos, ezzel nehéz mellélőni.
Privátban menj el esetleg vérvételre 2 hónap múlva, nem tudom miért, de folyton kinlódnak az sztk-ban, nem akarnak kiirni egy normális vérvételt
Synlabban vanbak csomagok. 3 pontos terhelés, hormonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!