Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hüvelybemenethez lefolyt?

Hüvelybemenethez lefolyt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párom a hasamra élvezett, majd kb a felét letörölte zsebkendővel. Én rögtön utána bementem zuhanyozni. Az lenne a kérdésem, hogy van e esély a megtermékenyülésre úgy, hogy a maradék sperma lefolyt a hüvelybemenethez a vízzel? Azt hittem az egészet letörölte, csak a zuhanyzóban kapcsoltam, hogy mégsem..

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. szept. 2. 22:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Nincs.
2020. szept. 2. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ettől nincs, de ha nem védekeztetek, az előváladéktól is kis esély van...
2020. szept. 3. 06:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Védekeztünk gumival, csak a végén kivette. Tehát nincs esély arra, hogy odafolyt, a sperma meg feluszott?
2020. szept. 3. 06:58
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Nincsen
2020. szept. 3. 07:13
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Ostoba vagy.
2020. szept. 3. 07:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Inakbb vagyok egyelote ostoba mint terhes
2020. szept. 3. 07:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Kerlek, jogra jarok, muvelodok es van eszem.. viszont a kerdesem teljesen realis. Ugyanis volt olyan hey, tobbekkozott a gyakori is, ahol az irtak, hogyha a huvelybemenethez kerul, akkor fel tud jutni a sperma. Ezt a tipikus sertegetest meg lehulyezest igazan lehetne mellozni. Arra van az oldal, hogy kerdezzunk. En ebben nem voltam biztos, tehat feltettem egy szamomra nem egyertelmu valaszu kerdest. Lehet en ezzel nem voltam tisztaban, de legalabb nem kezdek el idegeneket sertegetni.
2020. szept. 3. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

Szerinted az hogy valaki jogra jár, az kizárja hogy hülye??

Átgondolnám a helyedben ezt a jogot, ha már így mindent elhiszel. Felúszik a hüvely bementtől... remélem uszodába sem jársz, nehogy valami idegen anyagja fel ússzon..

2020. szept. 3. 10:58
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen, tapasztalatbol tudom, hogy hulyek nem jarnak oda. Az, hogy valamiben nem vagyok biztos, nem jelenti azt, hogy hulye vagyok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..

Ennel a kerdesnek a valaszolok tobbsege azt mindta, hogy van esely ra. Ezert tettem fel en is ezt a kerdest. Igaz, nekem a zuhanyviztol folyhatott oda.

2020. szept. 3. 11:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha kilóg a méhszájad a hüvelyen kívülre, akkor lehetséges, de nagyobb eséllyel mutáns vagy.

Azért gondolkoztál is mielőtt kiírtad a kérdést? Nézz meg pár képet a méhszájról és méhnyakról....hova és hogyan kell eljutnia a spermának. Se ujjazástól se kenegetéstől nem leszel terhes. Lábuk sincs, hogy felmásszanak a méhedbe. Levegőn meg elpusztulnak pár perc alatt, megfelelő közegben életképesek, a víz nem az, tehát minden féle módon lehetetlen a dolog. Nyugi.. kicsit olvass utána, mert minden szex után rettegni fogsz.

És igen itt mindenki neked fog esni meg hülyének nézni, mert ha ide eltaláltál a neten, akkor megtalálnád a sok sok információt is a teherbeeséssel kapcsolatban. Csak olvasni kell, semmi más, igen tudom kérdezni könnyebb, de aki szexel, az legalább tudja már, hogy mi hogyan működik. Olvass, és akkor nem esik neked senki :D

2020. szept. 3. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!