Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan aki "rágörcsölt"...

Volt olyan aki "rágörcsölt" és mégis terhes lett?

Figyelt kérdés
Tudom furcsa kérdés de mindig mondják hogy ne görcsölj rá. Egyszer már terhes voltam de sajnos a 8 héten elment a baba. Akkor amikor sikerült teherbe esnem, 9 hónap után, abban a hónapban tényleg nem görcsöltünk de nem azért mert eldöntöttük, hanem mert költözködtünk és nem volt időnk ezzel foglalkozni. Most 3 hónapja próbálkozunk újra és persze menstruáció előtt 1 héttel már figyelem magam nagyon és nyílván mivel nagyon szeretném hogy össze jöjjön, gondolom rágörcsölök. Van olyan aki így figyelte magát és mégis sikerült? Mindenki azt mondja hogy ha majd nem számítok rá akkor összejön. De képtelen vagyok teljesen elengedni. Most vagyok 6dpon és már persze érzem hogy szurkál a méhem és kezdek reménykedni. Szerintetek így rágörcsölve is sikerülhet?

2020. szept. 2. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

En elegge ragorcsoltem pedig harmadik baba volt mar. :D szamolgatas, mehszajcsekkolgatas, allando tesztelgetes 7 dpo-tol. Es lam osszejott :D

Most sajnos negyeskenel ismet ugy erzem ragorcsoltem picit, meg nem tudom osszejott e..

2020. szept. 2. 21:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

IR ès pajzsmirigy alulműködès miatt görcsöltem, de az elsővel 2. hònapban terhes lettem ( ő nem maradt velünk) aztàn a màsodik terhessègem előtt màr az ùjabb vetèlèstől is paràztam, mègis 1. hònapban sikerült.

Szerintem, ha jönni akar a baba jön. Mindegy, hogy görcsölsz rajta vagy sem.

2020. szept. 3. 08:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy, mint a 11es :) Négyeske most kopogtat, 3.full rágörcsölős hónap után. Erre nem elöntött a pánik? 😃🤷
2020. szept. 3. 10:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves 12es nekem is pajzsmirigy alulműködésem van ráadásul autóimmun. Elvileg azzal nehezebb is teherbe esni és a vetélés esélye is nagyobb. Emiatt is vagyok raparazva, illetve az előző vetélés miatt is sajnos. De jó ilyet hallani h másodszorra sikeres lett a terhességed 🙂
2020. szept. 3. 15:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok:ha be van àllìtva az èrtèk nem jelent semmi bajt :) a màsodiknàl tènyleg minden simàn ment
2020. szept. 3. 21:17
 16/16 anonim ***** válasza:
En is nagyon gorcsoltem😀 mind a kétszer. Peteérés figyelés, izgulas, nem alvas, agyalas. Korai tesztelés, mind a kétszer elsőre sikerült. Szerintem hülyeség amit mondanak. Ha sikerül, ha nem sikerül, nem emiatt.
2020. szept. 27. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!