Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó kis veszekedős nap utáni...

Jó kis veszekedős nap utáni béke szeretkezésből esett már vki teherbe megszakitással?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Húúú, hát eléggé megkonkretizáltad a dolgot, (veszekedés is, aztán békülés is meg szex is, de megszakítás is), szerintem így senki! :D :D :D
2010. aug. 5. 21:44
 2/11 A kérdező kommentje:
:):):)
2010. aug. 5. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
miért? te igen?
2010. aug. 5. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Pontos részleteket nem tudok (megszakítás vagy sem), de egy barátnőm úgy lett terhes, hogy egyetlen egyszer voltak együtt abban a hónapban, mert előtte és utána is haragban voltak a férjével hetekig. Abból az egyből lett egy lányuk, azóta nincs harag :)
2010. aug. 5. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen hülye kérdés...!!!Tudod te hogy mit akarsz egyáltalán?ha sexelsz a pasiddal akkor az tök mindegy hogy előtte veszekedtél-e vagy éppen kakáltál-e...meg megszakitással védekezel amott meg babát akarsz???
2010. aug. 5. 22:25
 6/11 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló,csak nem frusztrált vagy egy kissé?:)kapj el egy csajt vagy egy pasit és sexelj vele egy nagyot.Amúgy nem vagyok megszállott terhes vagyok-e tipus és nem is hajtunk babára mivel van egy 1éves lányunk.Csak amolyan kiváncsiságból kérdeztem.De látom kiakasztok mindenkit:)
2010. aug. 5. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a békülős szexben.:S
2010. aug. 6. 07:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Én igazat adok a 73%-os válaszolónak...

Én sem hiszek a békülős sexben.

Nem így kell megoldani a problémákat,és ahol csak így működik a kapcsolat,azt megette a fene.

Kérdésre:egy heves orgazmus,nem időben kivett szerszám....teherbe lehet esni.

2010. aug. 6. 10:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy mi után vagy mi előtt történt azt aktus. Elég ha 1 sperma bejutott. Igen, lehet terhesség a következménye. Ez van.

Bárcsak ilyen egyszerü lenne... (:

2010. aug. 6. 11:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Hú, nem semmi kérdés, de velem pont ez történt. Annyi dolog nem kllappolt azon a napon és mégis várandós lettem.

Nyaralni voltunk és első nap úgy összevesztünk, hogy délutánra már sírtam és válni akartam. Teljesen kész voltam. Ráadásul akkor volt a kisfiam 9 hónapos és egész nap szopni akart mert új helyen voltam. Már 4 hónapja rendszeresen menstruáltam is. Délután elmentünk kettesben úszni egyet a Balatonba és ott együtt voltunk ráadásul megszakítással. Szerinted? Azt hittem, hogy rosszul látok , mikor 3 hét mulva + lett a teszt.

Remélem tudtam segíteni!

2010. aug. 7. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!