Jó kis veszekedős nap utáni béke szeretkezésből esett már vki teherbe megszakitással?
Én igazat adok a 73%-os válaszolónak...
Én sem hiszek a békülős sexben.
Nem így kell megoldani a problémákat,és ahol csak így működik a kapcsolat,azt megette a fene.
Kérdésre:egy heves orgazmus,nem időben kivett szerszám....teherbe lehet esni.
Teljesen mindegy, hogy mi után vagy mi előtt történt azt aktus. Elég ha 1 sperma bejutott. Igen, lehet terhesség a következménye. Ez van.
Bárcsak ilyen egyszerü lenne... (:
Hú, nem semmi kérdés, de velem pont ez történt. Annyi dolog nem kllappolt azon a napon és mégis várandós lettem.
Nyaralni voltunk és első nap úgy összevesztünk, hogy délutánra már sírtam és válni akartam. Teljesen kész voltam. Ráadásul akkor volt a kisfiam 9 hónapos és egész nap szopni akart mert új helyen voltam. Már 4 hónapja rendszeresen menstruáltam is. Délután elmentünk kettesben úszni egyet a Balatonba és ott együtt voltunk ráadásul megszakítással. Szerinted? Azt hittem, hogy rosszul látok , mikor 3 hét mulva + lett a teszt.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!