Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel lehet növelni a teherbee...

Mivel lehet növelni a teherbeesés esélyét?

Figyelt kérdés

A nyilvánvalón túl, hogy védekezés nélkül együtt vagyunk, mivel lehet még növelni az esélyeket?

- vitaminokat mindketten szedünk

- egészségesen étkezünk és mozgunk

- nekem van túlsúlyom, de dolgozom rajta

Mi mást lehet még tenni?

Szerintetek nálatok mi hozta meg a sikert?

2020. aug. 30. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Nincs mit, mielőbbi babázást neked :)
2020. aug. 30. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok. Családi házban élünk, elkezdtem a kerttel foglalkozni, feladatokat adtam magamnak, többet mentünk sétálni a városba, minél több dolgot akartam csinálni, nehogy “magamra maradjak” a gondolataimmal. Nyilván nem tudtam teljesen kizárni, ugyanúgy láttam a naptárban mikor jön majd a teszt idő, de a hónapot el tudtam tölteni úgy, hogy lefárasztottam magam agyilag. 😄
2020. aug. 30. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A burkolt válaszhoz én is hozzátenném a saját válaszom.

Rajtam is van túlsúly, mégis elsőre összejött. Tesóm soványabb, kifejezetten bele van "buzulva" az egészséges táplálkozásba, mégse jött neki sokáig.

A zsír a testeden és a hormonok játékai nincsenek mindig összefüggésben.

Kimaxolni az esélyeidet úgy tudod, ha kivizsgáltatod magad, elsősorban hormonok miatt.

Az egészséges étkezés, sport, stb az meg úgy egészében neked tesz jót.

Rendszeres szex, gondtalan élet lenne a legjobb.

Tesómnak elég volt 1 stresszmentes hónap.

2020. aug. 30. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Lh tesztekkel még figyelheted mikor van peteérésed :)

Szerintem ezeken kívül egyelőre semmit.

Majd ha 1 év után sem lesz baba, akkor úgyis a kivizsgálás lesz a megoldás.

2020. aug. 30. 12:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is LH teszt használatát javaslom, mert akkor a pont jó időponzokat is eltaláljátok. Ennél többet semmi nem segí, ső pl a gyógynövény teák palástfű cickafark kitolhatják a ciklust, megzavarhatják a hormonokat is. Szóval a házi praktikákat érdemes kerülni.

Folsav, D vitmain, E vitamin ezeket szabad és kell is szedni, esetleg méhpempő, párod is szedhet vitamint. Más egyebet nem lehet tenni. Aztán, ha unjátok a várakozást, lehet menni hormonsort nézetni, mert haz azzal gond van az még újabb hónapok mire helyreáll. Az orvos meg nem tudja leellenőrizni, hogy fél éve vagy már 2 éve próbálkoztok ;)

Sok sikert!

2020. aug. 30. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Gynositol por. Nekem ez vált be :)
2020. aug. 31. 01:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Hőmérőztem, hogy megismerjem a működésem, a végén már LH tesztet is csináltam, hogy pontosan meghatározzam az ovu napját. 8. hónapban jött össze. Előtte 2 hónapig méhpempőt is szedtem. 35 éves, 10 hkm
2020. aug. 31. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!