Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel lehet növelni a teherbee...

Mivel lehet növelni a teherbeesés esélyét?

Figyelt kérdés

A nyilvánvalón túl, hogy védekezés nélkül együtt vagyunk, mivel lehet még növelni az esélyeket?

- vitaminokat mindketten szedünk

- egészségesen étkezünk és mozgunk

- nekem van túlsúlyom, de dolgozom rajta

Mi mást lehet még tenni?

Szerintetek nálatok mi hozta meg a sikert?

2020. aug. 30. 10:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Orvoshoz menni és megnézni mi az akadálya, hogy nem jön a baba.
2020. aug. 30. 10:28
 2/17 A kérdező kommentje:
:) Köszi a tippet. Előzetesen voltunk orvosnál mindketten és még nem próbálkozunk régóta, hogy azon aggódjunk, betegség van -e a háttérben. Csak a várakozási időt szeretném csökkenteni és kimaxolni az esélyeket :) Ezért a kérdés.
2020. aug. 30. 10:30
 3/17 anonim ***** válasza:
31%
Ha sokáig nem fog jönni a baba, nem lesz elég sima ultrahang.
2020. aug. 30. 10:31
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom értelmezni a válaszod, semmilyen formában nem kapcsolódik a kérdésemhez.
2020. aug. 30. 10:32
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

-Túlsúlyos vagyok

-Vitaminokat is a terhesség előtti hónapban kezdtem szedni

-Nem ettem egészségesen, nem mozogtam

Elsőre teherbe estem, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba.

2020. aug. 30. 10:34
 6/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Bár nem a kérdésre válaszoltál, de örülök, hogy sikerrel jártatok!
2020. aug. 30. 10:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 10 hónap után sikerült.

A stressz, a túlzott rápörgés egyáltalán nem segít. A 10 hónapra jutottam el odáig, hogy nem számoltam vissza a napokat a tesztelési időszakig és láss csodát összejött 😄

Amúgy én a méhpempőt is megpróbáltam, mert azt hittem rövid az ovuláció utáni napok száma a ciklusomban, ami szintén fontos a kérdésben, de azzal sem volt sikeres.

Igazából a legtöbb esetben a legfontosabb: szerelemből legyetek együtt, ne pörögjetek rá és éljétek az életeteket. Abban az esetben ha nem hormonális vagy szervi gond áll a háttérben.

2020. aug. 30. 10:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mivel terelted el a figyelmed a 10. hónapban? Hiszen háromnegyed évet majdhogynem, ahogy írod, visszaszámoltál. Hogy sikerült elengedned végül?
2020. aug. 30. 10:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
De. Igazából a kérdésre válaszoltam. Azt válaszoltam becsomagolva, hogy bármit is teszel, a lényeg, hogy két sejt sikeresen összejöjjön, és beágyazódjon. Ha nincs a hormonokkal vagy a szaporítószervekkel "bibi", akkor mindegy mennyi vitamint szedsz vagy mennyi háj van rajtad :)
2020. aug. 30. 10:52
 10/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, akkor burkoltan válaszoltál. Köszönöm.
2020. aug. 30. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!