Én látom amit látsz, ha ez facelle, akkor ilyen már nekem is volt egy párszor, sose voltam terhes.
2020. aug. 29. 19:50
13/19 anonim válasza:
Hogy a pcsába lehet ezen 2 csíkot látni?!
Valaki árulja már el🥺
2020. aug. 29. 19:54
14/19 anonim válasza:
Azért mert nagyon halvány. Másrészt mert nekem is volt már ilyen ez a fajta teszt ezért pontosan tudom mit kell keresni. Attól hogy te nem látsz semmit, nem kell ilyen stílusban írni.
2020. aug. 29. 20:07
15/19 anonim válasza:
Ha egy hete késik már leugrana a két csík. Ezen csak halványka valami van ami amikor végigmegy a vizelet 2 percig is látható lehet, ha utána hómező lett akkor nincs baba.
2020. aug. 29. 20:25
16/19 anonim válasza:
Most mit pontozgatjátok le azokat, akik az igazságot merik leírni, hogy ez TELJESEN NEGATÍV, nem pedig hiú reményeket ébresztgetnek a kérdezőben?
Legalább azt ajánlanátok neki, hogy csináljon pár nap múlva másik tesztet...Mondjuk ahogy írta itt valaki, egyhetes késésnél itt már ordítania kellene a két csíknak. Ez itt a probléma és egyben a magyarázat, hogy ezen miért nincs még semmilyen “én azért látom” gyengeségű második csík sem.
2020. aug. 30. 11:15
17/19 anonim válasza:
De most hogy lehet azon 2,azaz KETTŐ csíkot látni?! Ti be vagytok drogozva vagy mi?
2020. aug. 30. 11:18
18/19 A kérdező kommentje:
Nyilván a reagnes helye van ott. Én felfogtam 5 perc után, h negatív, hisz ahogy megszáradt hómező lett.
2020. aug. 30. 12:31
19/19 anonim válasza:
17. Ennél intelligensebb stílusban is lehetne közölni, hogy te nem látsz ott semmit. Én képzeld, látom amire a kérdező gondol, anno nekem is így indult a dolog, alig látható halovány csíkocska, tessék, ma már 27 hetes kismama vagyok.
Én is azt mondom, ameddig nem jön meg, BÁRMI lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!