Fogamzásgátlótó szedése után, mennyi idő kell hogy teherbe essek?
Ha már több, mint 1 éve próbálkoztok (és tényleg, nem csak havonta egyszer), de nem jött össze, akkor orvost keressetek.
Ja, és ez nem teherbeesési kérdés?
Ezek az orvosok itt nálunk nem csinalnak sajnos semmit. Ha csak nem mész privát orvoshoz.
De igen teherbeesési kérdés, de nem rég regisztráltam, ez a második kérdésem. Majd a többinél jobban figyelek. Igen tobb mint 1 éve, most lepunk majd az 4.évbe, és nem havonata egyszer, aktivak vagyunk. Most reménykedek, de már nagyon félek a csalódástól.
Fontos a kivizsgálás. Anélkül nem lesz könnyen baba...nekünk 5 év volt az első terhesség sajnos missed-ab lett a vége pont azért mert nehezn jött és oka volt. Pjazsmirigyem volt rossz. Kellett rá gyógyszer majd az IR is kiderült kaptam rá gyógyszert és 3 hónap múlva terhes maradtam.majdnem 7 év volt.
Magán úton mentem mert endokrinológiára hónapok mire eljut az ember és újabb hónapok mire minden javul. Ne halogasd, mert biztos van gond. Párod is menjen el. És igen...pénzt kell rá szánni, ha babát szeretnétek. 4 év sajnos sok idő és nem a fogamzásgátló az oka. Van akinek tabletta utáni első alkalommal összejön a baba. Meg gondolj bele...sokszor elég egy két nap hasmenés vagy elfelejtett szem és bumm terhes marad az illetö.
Hormonsort kell nézetni, ez két vérvétel. Ciklus 3. Napján és ovu utáni 7. Napon.
Minden jót és járj utána mihamarabb a pároddal!
Nekünk 1.5 év volt. Súlyos hormonzavarom lett 2.5 év fogamzásgátló után.
De először mindig a férfi menjen dokihoz! Ad egy kis spermamintát, nem fájdalmas. Menjen az andrológiára, kérjen időpontot.
Ha nála minden rendben, akkor tudhatod, hogy nálad van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!