Fogamzasgatlo HELYES szedese mellett lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 17:58
1/12 anonim válasza:
Nincs 100%-os biztonsága ennek a módszernek sem, tehát elvileg igen.
Az más kérdés, hogy nem olyan arányban, ahogyan itt a gyakorin olvasunk róla. :-))))
2/12 anonim válasza:
Ritkán igen de nagyon kicsi az esélye. A gumi is csak 99%os védelem
3/12 anonim válasza:
Igen. Nagyon ritka. Ugye két fronton próbál hatni a fog.gátló. Megakadályozza a peteerest és a beagyazodast is. De ha van egy pete, ami megtermekenyul és valahogy sikerül megtapadnia is. Na az az, ami csoda szamba megy.
4/12 anonim válasza:
Igen, de ritka, mint a fehér holló. Sokan azért esnek mellette teherbe, mert képtelenek normálisan szedni.
5/12 anonim válasza:
Borzasztó ritkán és szerintem az a kevésisnelszúrta a beszedést csak nem vallotta be vgy vette észre.
6/12 A kérdező kommentje:
En rendesen szedem, minden nap 6 es 7 ora kozt veszem be. Egyszer se maradt ki, nem hanytam utana, nem volt hasmenesem, nem szedtem antibiotikumot. Figyelem a testem is, hogy van e esetleg peteeresszeru nyak, de semmi ilyet nem tapasztaltam.
2020. aug. 23. 18:50
9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes.
2020. aug. 23. 20:41
10/12 anonim válasza:
Én 4 évig szedtem fogamzásgátlót. Az elején több antibiotikum kurám volt, illetve 4 év alatt 2x felejtettem el bevenni amit később pótoltam. Tudta a vőlegényem, sosem használtunk kiegészítő védekezést és még így is hatot. De ez az én esetem. Másnál lehet ebből már baba lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!