Mit gondoltok azokról a lányokról akik 16 évesen terhesek és meg tartsák a gyereket?
Most őszintén: amikor a többség szerint természetes, hogy 16 évesek dugnak, egymásnál alszanak, sőt a 14 éves lányok fele nem szűz, akkor mi a probléma azzal, ha teherbe esik? Ugye mindenki tudja, hogy a szex és a terhesség között milyen összefüggés van?
A védekezésről meg annyit, hogy nincs 100%-os. 16, 26, de 46 évesen is hiba csúszhat bele. Nem a koruktól függ. Legfeljebb annyiban, hogy nincs rutinjuk, vagy nincs rá pénzük.
Azt meg se említem, hogy itt is milyen sokan reklámozzák, hogy x éve védekeznek megszakítással, és mennyire biztonságos, bevált, sose volt belőle gond. Eszükbe se jut, hogy mekkora felelősségük van abban, ha ezek után két csóró tini az egyetlen ingyenes megoldást választja a védekezéséhez.
Azt hiszem, pont tegnap meg azon ment a háborgás, hogy milyen beteg, perverz állat az az apa, aki óvszert ad a tini lányának.
Akkor tessék már végre eldönteni!
Olyan nincs, hogy dugni nyugodtan lehet, de teherbe esni tilos! A természet egyetlen célja a fajfenntartás, és a 16-22 éves kor a legtermékenyebb.
Ezelőtt 8 évvel szültem a lányomat. Már befektettek egy héttel előtte. 21 éves voltam.
Volt a hatágyas szobában egy 16 eves lány. Első babája volt. A párja 35 éves. Arra emlékszem, hogy sokat járt be az anyukája hozzá és mindig veszekedtek, hogy hogyan tovább. A hapsi nem szeretett dolgozni mondjuk látszott is rajta. Amnyit tudok, hogy amikor megszülte a babát az anyukája lett a kicsi gyámja. Sajnáltam a csajt tök bizonytalan volt a sorsa. De ő akarta. Az ő élete.
11-es
Tökéletesen egyetértek. Ment is a zöld. Itt mindenkit lepontoznak, ha le meri írni, hogy nem tartja helyén valónak a kiskorúként dugást. Márpedig ha szex van, akkor esély is van a gyerekre. Ha megtartja az a baj, akkor felelőtlen hülye élősködő, ha meg elveteti, akkor szívtelen gyilkos. Bármit csinálhat az ember, semmi nem jó.
"Mit gondoltok azokról a lányokról akik 16 évesen terhesek és meg tartsák a gyereket?"
És így született meg Zsebibaba. Short life story.
99%, hogy a szegény gyermek (aki egyébként nem tehet róla) nem fog tudni normális életet élni mivel a szülei éretlenek a nagyszülők gondjára lesz bízva akik már öregek egy kisbabához és mire az a gyermek serdülő lenne arra meg már még öregebbek lesznek a nagyszülők aztán sem erejük sem türelmük nem lesz egy tinire ezért saját uralma lesz.
Majd 14 évesen vagy hamarabb megtalálja a TikTokot vagy bármely felületet ahol ki lehet rakni a bulkeszt meg önsajnáltatni magát közbe azt se tudja, hogyan kell megkenni a vajas kenyeret de a ceruza hegyezés, pucsítás meg a cigarettáért beküldeni idősebbeket az menni fog gond nélkül természetesen nem a saját pénzéből mindezt. :'D
Majd végül ő ismét 16 évesen jobb esetben ha nem hamarabb teherbe esik és ez a körforgás körbe körbe.
Előfordul. Nem ítélem el őket.
Amúgy hogyha így kiszedik a gyereket, akkor azt hallottam, hogy annyira megsérülhet valakinek a méhe,hogy soha többet nem lehet gyereke. Nem szerencsés, ha 16 évesen besikeredik; de ha mindenképpen szeretett volna anya lenni, akkor szerintem nem baj, ha megtartja. Meg pl pont az a lélek is nem véletlenül pont azok közé a körülmények közé akart leszületni.
Meg egyébként itt olvastam talán ezen az oldalon, hogy nincs 100%-os védekezési módszer; tehát lehet , hogy közben még esetleg védekeztek is;
Nekünk általános iskola 8. osztályban amikor volt egy újabb felvilágosító óra; na, szóval van, az a kupak. Mint fogamzásgátló-módszer; nem tudom, mi a neve; de a védőnő azt mondta, hogy nem a leghatásosabb módszer; mert ő konkrétan ismer olyat, akinek amellett a védekezési módszer mellett született 4 gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!