Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a lányokról akik 16 évesen terhesek és meg tartsák a gyereket?

Figyelt kérdés

2020. aug. 24. 02:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Most őszintén: amikor a többség szerint természetes, hogy 16 évesek dugnak, egymásnál alszanak, sőt a 14 éves lányok fele nem szűz, akkor mi a probléma azzal, ha teherbe esik? Ugye mindenki tudja, hogy a szex és a terhesség között milyen összefüggés van?

A védekezésről meg annyit, hogy nincs 100%-os. 16, 26, de 46 évesen is hiba csúszhat bele. Nem a koruktól függ. Legfeljebb annyiban, hogy nincs rutinjuk, vagy nincs rá pénzük.

Azt meg se említem, hogy itt is milyen sokan reklámozzák, hogy x éve védekeznek megszakítással, és mennyire biztonságos, bevált, sose volt belőle gond. Eszükbe se jut, hogy mekkora felelősségük van abban, ha ezek után két csóró tini az egyetlen ingyenes megoldást választja a védekezéséhez.

Azt hiszem, pont tegnap meg azon ment a háborgás, hogy milyen beteg, perverz állat az az apa, aki óvszert ad a tini lányának.

Akkor tessék már végre eldönteni!

Olyan nincs, hogy dugni nyugodtan lehet, de teherbe esni tilos! A természet egyetlen célja a fajfenntartás, és a 16-22 éves kor a legtermékenyebb.

2020. aug. 24. 07:43
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Anyukám 15 évesen lett terhes a bátyámmal. 35 éve vannak együtt, összesen 6 gyerekük lett, és imádják egymást. Apum anyja utálja anyumat, ezért sose támogattak őket (mondjuk nem is akarták) anyukámat az apukája elhagyta gyerekként, az anyukájának pedig sose volt sok pénze. De apum gyerek mellett több diplomát is szerzett, anyukám szakmát végzet, és máig boldogok. Sose volt hiányunk semmiben. A bátyám pedig (az első gyerek) az egyik legokosabb. Ma már saját feleséggel házzal. Nem mindenkinél van ez úgy ahogy a nagy átlag gondolkodik. Mindannyian nagyon talpraesettel lettünk, és a legkisebben kívül mindneki éli már a saját életét a párjával.
2020. aug. 24. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Ezelőtt 8 évvel szültem a lányomat. Már befektettek egy héttel előtte. 21 éves voltam.

Volt a hatágyas szobában egy 16 eves lány. Első babája volt. A párja 35 éves. Arra emlékszem, hogy sokat járt be az anyukája hozzá és mindig veszekedtek, hogy hogyan tovább. A hapsi nem szeretett dolgozni mondjuk látszott is rajta. Amnyit tudok, hogy amikor megszülte a babát az anyukája lett a kicsi gyámja. Sajnáltam a csajt tök bizonytalan volt a sorsa. De ő akarta. Az ő élete.

2020. aug. 24. 11:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem én várok gyereket! Csak mondom 😂
2020. aug. 24. 14:24
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

11-es

Tökéletesen egyetértek. Ment is a zöld. Itt mindenkit lepontoznak, ha le meri írni, hogy nem tartja helyén valónak a kiskorúként dugást. Márpedig ha szex van, akkor esély is van a gyerekre. Ha megtartja az a baj, akkor felelőtlen hülye élősködő, ha meg elveteti, akkor szívtelen gyilkos. Bármit csinálhat az ember, semmi nem jó.

2020. aug. 24. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
49%

"Mit gondoltok azokról a lányokról akik 16 évesen terhesek és meg tartsák a gyereket?"

És így született meg Zsebibaba. Short life story.

99%, hogy a szegény gyermek (aki egyébként nem tehet róla) nem fog tudni normális életet élni mivel a szülei éretlenek a nagyszülők gondjára lesz bízva akik már öregek egy kisbabához és mire az a gyermek serdülő lenne arra meg már még öregebbek lesznek a nagyszülők aztán sem erejük sem türelmük nem lesz egy tinire ezért saját uralma lesz.

Majd 14 évesen vagy hamarabb megtalálja a TikTokot vagy bármely felületet ahol ki lehet rakni a bulkeszt meg önsajnáltatni magát közbe azt se tudja, hogyan kell megkenni a vajas kenyeret de a ceruza hegyezés, pucsítás meg a cigarettáért beküldeni idősebbeket az menni fog gond nélkül természetesen nem a saját pénzéből mindezt. :'D

Majd végül ő ismét 16 évesen jobb esetben ha nem hamarabb teherbe esik és ez a körforgás körbe körbe.

2020. aug. 24. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:
44%
Hogy ne tartsák meg!
2020. szept. 1. 10:43
 18/18 1112 ***** válasza:

Előfordul. Nem ítélem el őket.

Amúgy hogyha így kiszedik a gyereket, akkor azt hallottam, hogy annyira megsérülhet valakinek a méhe,hogy soha többet nem lehet gyereke. Nem szerencsés, ha 16 évesen besikeredik; de ha mindenképpen szeretett volna anya lenni, akkor szerintem nem baj, ha megtartja. Meg pl pont az a lélek is nem véletlenül pont azok közé a körülmények közé akart leszületni.

Meg egyébként itt olvastam talán ezen az oldalon, hogy nincs 100%-os védekezési módszer; tehát lehet , hogy közben még esetleg védekeztek is;

Nekünk általános iskola 8. osztályban amikor volt egy újabb felvilágosító óra; na, szóval van, az a kupak. Mint fogamzásgátló-módszer; nem tudom, mi a neve; de a védőnő azt mondta, hogy nem a leghatásosabb módszer; mert ő konkrétan ismer olyat, akinek amellett a védekezési módszer mellett született 4 gyereke.

2020. szept. 17. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!