Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hó végére?...

Ki nem várja a hó végére? Mikor teszteltek? Jó lenne együtt izgulni

Figyelt kérdés
Én 30.ara nem várom,és nem is tudom mikor kellene egy tesztet csinaljak? És hogy vajon a 25ös mikor érdemes. Tizest nem tudok mostanában venni ,nállunk a gyogyszertárban soha nincs,menni pedig nem terveztem sehova.
2020. aug. 23. 13:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma reggel pisilés utánn rózsaszines volt a wc.papir . Ma megjön. Köszönöm a biztatást.gratulálok a pozitiv tesztnekhez....A 11.napon kell mennem uh al megnezi a dokim van e peteérésem...
2020. aug. 30. 06:51
 52/63 anonim ***** válasza:

Akinek sikerült annak gratula!

De mi se szomorkodjunk, majd egy hónap mulva hatha tobb pozitiv lesz.

Itt talalkozunk:)

Dori

2020. aug. 30. 15:21
 53/63 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kissé későn csatlakozom be. Gratulálok a pozi tesztekhez, akinek nem sikerült nem szabad feladni:) Tudom milyen érzés, 2 éve próbálkozunk... Én szintén mostanra nem várom. Elkezdtem szedni egy vitamint, amire sokan írták, hogy segített nekik.

Egyelőre semmi, viszont a melleim fájnak, mint eddig soha, tegnap főzés közben pedig rettentő rosszul lettem a nyers hústól, ilyet sem éreztem még sosem.

2020. aug. 31. 10:23
 54/63 A kérdező kommentje:
Igen nem adjuk fel ..csak olyan rosz ez... moat nagyon belel éltem magam ovu teszt is mutaott pozitivat eggyütt is voltunk a férjemmel. De mégsem. Nem baj most 11.ciklus napon kell mennem a dokihoz megnézi a peteérést és hormon vizsgálat is lesz hamarosan
2020. aug. 31. 11:46
 55/63 anonim ***** válasza:
Elhiszem:( Nagyon drukkolok nektek, sok erőt és kitartást kívánok :)
2020. aug. 31. 12:27
 56/63 anonim ***** válasza:
Sajnos ez sem az én hónapom volt... 2 év 1 hónap...:(
2020. szept. 3. 15:16
 57/63 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Lassan visszaterhetunk, hátha ez lesz valakinek a szerencses honap:)

Kerdezo, voltál dokinal?Derult ki valami?

Dori

2020. szept. 17. 16:26
 58/63 A kérdező kommentje:
Szia Dóri..hát peteérés van. Ezt mondta a dokim . Most a hormonvizsgálat lesz és átjárhatósági plusz a férjemet is elkülde viszgálatra. Ugyhogy ebben a honapban már azt tudni fogjuk van e betegségem.
2020. szept. 18. 23:09
 59/63 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Na lett valakinek pozi tesztje?

Nekem sajnos nem:( de nem adjuk fel.

Dori

2020. szept. 30. 17:41
 60/63 anonim ***** válasza:
53-as voltam, még újra semmi. Viszont nem képzelek be most már mindenféle tünetet. Vasárnapra nem várom, aznap tesztelek, ha nem jön meg:)
2020. okt. 2. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!