Ki nem várja a hó végére? Mikor teszteltek? Jó lenne együtt izgulni
Sziasztok! En vagyok a 10-es valaszolo, akik masodik babaval probalkoznak. Várni akartam meg, de vegul reggel teszteltem. Nem akarok orulni meg,de mintha nagyon halvanyan ott lenne a masodik csik. Plusz ma reggel iszonyat hányingerrel ebredtem, ami egyaltalan nem jellemző ram. Bar mar napok óta nem vagyok tul jol, viszont mivel az elso babanal nem voltak rosszulleteim igy nem gondoltam erre, gondoltam elrontottam a gyomrom. Viszont most, hogy mintha halvany pozi lenne a teszt, igy jobban osszeall a kep, hogy akkor ezért vagyok rosszul? Vasárnap tesztelek megint:)
Mindenkinek megy a drukk, ne aggodjatok, ha most nem jott ossze, az első babankra másfél evet vartunk. Épp ezert is lenne kesz csoda, ha most ilyen hamar sikerult volna.
Kerdezo! Most latom a keoet akit felraktal. En is latom a masodik csikot. De jo:)
10-es utolsó voltam,Dori( igy egyszerűbb lesz)
Dori raksz fel képet? ☺️
De jó már kettő halvány teszt van!!
Ó kérdező 😞 Neee!!
Azért nincs még minden elveszve!!!
Reggel csináltad a tesztet?
Sziasztok!
Nem birtam varni, ugyhogy ma ujra teszteltem, 3-at csinaltam es mindharom negatív. Meg volt bennem egy kis remeny, viszont delutan megjott:(
De tovabbra is borzaszto rosszul vagyok, nem tudom mitől.
Azt hiszem tul hamar orultem, es nem lett baba. Kicsit rosszul erintett, foleg h tegnap már ugy beleeltem magam.
Tobbieknek megy a drukk!!
Dori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!