Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hó végére?...

Ki nem várja a hó végére? Mikor teszteltek? Jó lenne együtt izgulni

Figyelt kérdés
Én 30.ara nem várom,és nem is tudom mikor kellene egy tesztet csinaljak? És hogy vajon a 25ös mikor érdemes. Tizest nem tudok mostanában venni ,nállunk a gyogyszertárban soha nincs,menni pedig nem terveztem sehova.
2020. aug. 23. 13:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Sajnálom még van egy kis reményed.de ha nem akkor a következő hónapban talán
2020. aug. 26. 07:57
 32/63 anonim ***** válasza:

Sziasztok! En vagyok a 10-es valaszolo, akik masodik babaval probalkoznak. Várni akartam meg, de vegul reggel teszteltem. Nem akarok orulni meg,de mintha nagyon halvanyan ott lenne a masodik csik. Plusz ma reggel iszonyat hányingerrel ebredtem, ami egyaltalan nem jellemző ram. Bar mar napok óta nem vagyok tul jol, viszont mivel az elso babanal nem voltak rosszulleteim igy nem gondoltam erre, gondoltam elrontottam a gyomrom. Viszont most, hogy mintha halvany pozi lenne a teszt, igy jobban osszeall a kep, hogy akkor ezért vagyok rosszul? Vasárnap tesztelek megint:)

Mindenkinek megy a drukk, ne aggodjatok, ha most nem jott ossze, az első babankra másfél evet vartunk. Épp ezert is lenne kesz csoda, ha most ilyen hamar sikerult volna.

2020. aug. 26. 13:29
 33/63 anonim ***** válasza:

Kerdezo! Most latom a keoet akit felraktal. En is latom a masodik csikot. De jo:)

10-es utolsó voltam,Dori( igy egyszerűbb lesz)

2020. aug. 26. 13:34
 34/63 anonim ***** válasza:

Dori raksz fel képet? ☺️

De jó már kettő halvány teszt van!!

2020. aug. 26. 14:19
 35/63 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 29-én nem várom. Sajnos ma nagyon görcsöl a hasam, nem szokott ennyire, tartok tőle, ez nem az én hónapom lesz.
2020. aug. 26. 15:24
 36/63 A kérdező kommentje:
Na örülök a halvány pizinak ..hátha... tegyél képet légysziii Hát velem az ahelyzet most csinalátam egy predictort aminelvileg menzesz előtt 6nappal mutataja de sajnos semmi .ugyhogy elszallt mindne reményem
2020. aug. 26. 16:32
 37/63 anonim ***** válasza:

Ó kérdező 😞 Neee!!

Azért nincs még minden elveszve!!!

Reggel csináltad a tesztet?

2020. aug. 27. 11:40
 38/63 A kérdező kommentje:
Szia .nem reggeli volt. Hát majd vasárnap elhasználom az utolsó tesztem az már biztos ... mindnwkinek drukkolok irjatok majd.
2020. aug. 27. 11:42
 39/63 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem birtam varni, ugyhogy ma ujra teszteltem, 3-at csinaltam es mindharom negatív. Meg volt bennem egy kis remeny, viszont delutan megjott:(

De tovabbra is borzaszto rosszul vagyok, nem tudom mitől.

Azt hiszem tul hamar orultem, es nem lett baba. Kicsit rosszul erintett, foleg h tegnap már ugy beleeltem magam.

Tobbieknek megy a drukk!!

Dori

2020. aug. 27. 18:13
 40/63 A kérdező kommentje:
Sajnálom... én ma reggel csinaltam egy ujabb amazon fajta tesztet.ami 10es és ujra ott a csik nem értemmm mindjárt teszek kepet
2020. aug. 27. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!