Szerintetek ez normalis? Ne kövezzetek meg kérlek,régen voltam már terhes nem emlékszem már mik a normálisak.
Figyelt kérdés
Szeretnénénk még egy gyermeket párommal,így nem védekezünk.
Sajnos ma megjött a menzeszem,de olyan fura,amit eddig nem tapasztaltam,rózsaszínes és enyhe,nem bízom már benne,hogy terhes vagyok hiszen megjött,de szerintetek ez lehet később baj?
Meg folyamatosan émelygek mindentől,szó szerint mindentől,beteg nem vagyok mert nemrég voltam vizsgálaton.
2hete voltunk együtt egyébként,ha ez számítana valamit.
2020. aug. 18. 16:41
11/13 anonim válasza:
*hcg bocs elírtam. De gondolom, értetted.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen értetem,de köszönöm azért. :)
2020. aug. 18. 22:51
13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Nem bírtam ki a menzesz végéig és teszteltem egy x-epillel,ami negatív lett úgyhogy nem vagyok terhes,bár éreztem hogy nem vagyok az,de azért csináltam egyet.
Ez van,kicsit csalódott vagyok,de nem baj,van még időnk. :)
Köszönöm a segítséget mindenkitől.
2020. aug. 19. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!