Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Áprilisban volt egy vetelesem. Most magamtól elkezdtem szedni sok C vitamint,Folsavat. 6 napja kesik van két tesztem ami szerintem halvány pozitív! Szerintetek lehet ebből baba? Nem fog megismétlődni az előző? Dokihoz nem merek menni mert koran van! Ez a mai a felső !! [link] Ez a tegnapi az alsó. [link]
2020. aug. 18. 08:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes rácsörögni az orvosra, megbeszélni vele.
2020. aug. 18. 10:05
 12/23 Wonderwomen ***** válasza:

Én este, közvetlenül lefekvés előtt veszem be a progit, nincs semmilyen rossz tapasztalatom vele.

Gratulálok! 😊 Boldog babavárást!!

2020. aug. 18. 13:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Azt nem tudjuk megismétlődik-e.

Nekem múlt illetve ebben a hónapban is ilyen tesztjeim voltak. Rá 2 napra pedig mindig megjött 🤷‍♀️. Mi is babát szeretnénk, fiunk mellé. Ja és én semmit nem kezdenék el doki jóváhagyása nélkül szedni, csak azért, mert itt azt mondták....

2020. aug. 18. 14:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
13as! Valaki csak felírta neki a progeszteront, nem hasraütésre kezdi el szedni, azért, mert itt azt mondták. Mellesleg ezt a gyógyszert csak szakorvos írhatja fel. Háziorvos pl nem. Tudom, mert amikor nekem elfogyott akkor a háziorvosom mondta, hogy ő ilyet nem írhat fel.
2020. aug. 18. 15:07
 15/23 anonim ***** válasza:

14es!

De azt egy másik terhesség miatt kapta, még valamikor régebben. Most semmi doki nem mondta a kérdezőnek, hogy szedje. Legalábbis én így értelmezem amit írt. Ergó én igy biztos nem szedném.

13as voltam :)

2020. aug. 18. 15:11
 16/23 A kérdező kommentje:
Na csak nem szedem inkább,várok még a dokival is. :) hatha pár nap múlva már erosodik a teszt is,csak c vitamin meg folsavat szedek.:) ennyit.:)
2020. aug. 18. 16:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
E és D vitamint én szednék a helyedben
2020. aug. 18. 16:26
 18/23 Wonderwomen ***** válasza:

Ha abból indulok ki, hogy 7 hetesen kaptam progi pótlást, még ráérsz, bár ugye nem vagyunk egyformák.

D,E-vitamint, Mg-ot szerintem érdemes szedni addig is.

2020. aug. 18. 16:52
 19/23 A kérdező kommentje:
Az alsó a mai. Szerintetek erősödött ? [link]
2020. aug. 19. 07:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, erősödött!
2020. aug. 19. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!