Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kémiai terhesség miért alakulh...

Kémiai terhesség miért alakulhat ki, mi a pontos oka,mi zajlik le ilyenkor pontosan? Megtörténik a beágyazódás?

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kémiai terhesség "csak" annak a terheségnek a neve, ami olyan korán megszakad, hogy még nem látszik UH-n. A HCG-t csak beágyazódáskor kezdi termelni, úgyhogy mindenképp elkezdődik. De ez nem egy "másik fajta" terhesség. Hogy mik lehetnek az okai annak, hogy megszakad, keress rá korai vetélés néven.
2020. aug. 17. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

általában genetikai okai vannak, a magzatnak olyan genetikai rendellenességei lennének, ami élettel összeegyeztethetetlen.

Esetleg progeszteronhiány okozza.

Kb.minden nőnek van kémiaija, csak sokszor nem tudják, mert azt hiszik, hogy "késik" pár napot.

2020. aug. 18. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy volt kémiaim h még csak nem is késett. Sajnos az erzekeny tesztek kimutatjak halvanyan ido elott is azt a minimalis hcgt.
2020. aug. 18. 07:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem az első inszemináció után volt ilyenem,ezért kérdeztem mi lehetett az oka, mivel a tesztek pozitívak voltak.
2020. aug. 18. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!