Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kicsit kivagyok bukva.....

Ma kicsit kivagyok bukva.. Hai tesztem ilyen lett ez gólyahír teszt, mikor érdemes csinálni még a hcg miatt kérdezem, szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2020. aug. 17. 13:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
20as igen persze tudom de időpont kell ami 28.es addigra pont dolgoznom kell, előtte meg tüdőszürő is lenne.. De igy szerinted?! Menjek el azt ha baba van utána meg nézek mi kössz nem... Majd meglatom pár nap múlva.. Aztán ha netán megjön akkor majd legközelebb.. Bár fura egy ilyen teszt után ha mensi lenne.. De persze lehet..
2020. aug. 17. 14:23
 22/64 anonim ***** válasza:
0%
Predictort csinálj és hasonlítsd össze a másikkal, hogy erősebb-e.
2020. aug. 17. 14:26
 23/64 anonim ***** válasza:
82%
Van magán labor is. 3000 ft kb. 2 teszt ára.
2020. aug. 17. 15:14
 24/64 anonim ***** válasza:
74%
Az en tesztem is negativ lett ma, mar 7.honapja csak nega teszteket csinalok a nem vart napjan. Megsem pattogok itt, h most ez pozi e vagy sem? En is ki voltam bukva, h most sem sikerult. Nem vitatkozom a gyakorin senkivel, hanem lerendezem magamba. Menj el orvoshoz, ha nem tudod feldolgozni, h nem jon ossze. Sajnalom.
2020. aug. 17. 15:55
 25/64 anonim ***** válasza:
65%
24, két hónapja még védekeztek, már ha a vigyázás védekezés...
2020. aug. 17. 16:05
 26/64 A kérdező kommentje:
25ös évek óta igy vigyázunk védekezünk kinek mi tetszik... Most volt pár alkalom hogy elvileg időbe kiszállt.. Pont peteérés volt ha jól tudom.. Naptárba jegyzem.. Lehet ma kicsit bunkó voltam válasz téren ne haragudjon senki de vártam 5orat a nődokinál is hogy talán megnéz v labort kért és be se hivtak pedig ott topogtam hogy mi is a helyzet hogy volt egy pozitív tesztem.. Mondták várjak.. Azóta is.. Itt nincs fizetős hcg de pár nap múlva csinálok egy másik tesztet csak az a baj sokat pisilek éjjel is mint most is kb fél 4kor utána gyűjtöttem össze és ugy teszteltem.. Nem tudom mennyire mérvado ez de igyekszem nem pisilni éjjel de ezt nehezen oldom meg.. Szóval ma ez a teszt kétes szerintetek negatív igy kb 2nap múlva már csinálhatok újra?? Nem tudom mennyi idő alatt van esetleg ha van hcg hogy ha baba van mutassa is.. Sajna gabriel tesztem van itthon már csak.. Szóval bocsi mindenkitől
2020. aug. 17. 17:10
 27/64 anonim ***** válasza:
76%

Aktus után 18 nappal már 100% amit mutat a teszt, de akkor már egyértelmű pozinak kell lennie, ez igaz az ovu után 16 napra is.

A sok pisi semmit nem jelent, kimaradt vérzés utáni napon akár napközben is elvégezhető a teszt és terhesség esetén nem kell a csíkot keresni. Ha ez a predi valóban pozi, akkor nap múlva napközben akármilyen teszted két csíkos lesz, de érdemes ugyan úgy predit csinálni, mert, ha erősebb (annak kéne lennie) akkor bizony baba van, ha nem akkor csak kémia.

2020. aug. 17. 17:20
 28/64 A kérdező kommentje:
27es.igen ahogy látod te is és itt többen pozitívnak gondolták. Én is! Pár nap múlva csinálok újra aztán meglátom mi lesz.. Köszi
2020. aug. 17. 17:23
 29/64 anonim ***** válasza:
72%
Neked tenyleg van gyereked??? 2 is?? Anyam... Menj mar el minel hamarabb orvoshoz,es ne a k**va kifogasokat keresd,igenis akkor add ki maganra azt a 10 ezret,vagy menj idopont nelkul,vagy ambulanciara,vagy barhova. Annyira felelotlen buta vagy...
2020. aug. 17. 17:44
 30/64 anonim ***** válasza:
87%
Asszem elvesztettem a fonalat. Ha babát szeretnétek miért száll ki?
2020. aug. 17. 17:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!