Ez tenyleg pozitiv?

Figyelt kérdés
Nagyon felek most,el se jon h higyjem..januarban is pont menzesz elott.egy hettel kezdtem gorcsolni s fajdalmaim lettek.A korhazban tudtam meg hogy terhesseg,de masnapra el is ment :( borzaszto volt,ket ev probalkozas utan megannyi negativ utan egybol elment.Most a heten elkeseredettsegemben iratkoztam meddosegi klinikara.Viszont 3 napja erosen rosszul vagyok,böfögök,eszek mint az orult de hanyingerem van mellette,es a huvelyemben meg a mehemnel szur meg megvagyok puffadva,a labaim fajnak,tegnap 2 csepp icipici barna folt volt a bugyin.Most nem tudom hogy elhigyjeme,remenykedjeke vagy rettegjek :( Rettegek mert majdnem szetmentunk a multkor is a parommal a vesztes miatt ugy letort minket.Mennyit kell varni az elso orvosi konzultacioig ha hetfon lenne az esedekes menzeszem elso napja?Koszonom a valaszokat,sajnalom ha kicsit osze visza lett,csak osze vagyok zavarodva pillanatnyilag.Itt a kep: [link]
2020. aug. 14. 19:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Telejesen fölös korábban dokihoz menni, mert úgyse lát semmit. 2 héttel a pozitív teszt után már sokkal többet lát a doki és sokkal biztosabban. Minek menjen? Hogy közölje a doki, hogy talán terhesség? Aztán még két hétig egye az ideget ? :D Ennyit már a kérdező is tud, hogy valószínű terhes :D Bocsánat, de én totál fölösnek tartom. Az előzmények miatt maximum egy vérvételre mennék, HCG, progi, TSH szint. Ha gond van akkor arra ír a doki gyógyszert, de a vizsgálatnak még semmi értelme.
2020. aug. 17. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es

Az orvost nem a terhesség megállapítása miatt javasoltam, de úgy gondolom a kérdező sem ezért menne, hanem azért mert az előzmények miatt lehet kapna valamilyen gyógyszert amivel esélye lehetne kihordani a terhességet.

10-es voltam ☺️

2020. aug. 17. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, persze megértem, bár nekem is volt vetélésem ikrekkel 5 év után sikerült csak teherbe esnem. A kövi alkalommal sem rohantam dokihoz, bár vérvételre elszaladtam 16. dpo-n pont a progi miatt, és elég volt a gyógyszerhez, most még egyszerűbb is mert e-receptbe felírják, oda se kell menni. Tehát a vizsgálatnak most még annyira sincs értelme, ellenben gyógyszert eredmény alapján lehet kérni telefonon meg e-mailben is. Ott csatolni is lehet a vérvétel eredményét progira és hcg-re.

Na de tényleg mindenki úgy csinálja ahogy gondolja :) Én megőrülnék egy talán terhes mondattól xD

2020. aug. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!