Masztival történő orgazmus hatására spontán peteéréskor esett már valaki teherbe, aki ezt biztosan is tudja?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 17:58
3/14 anonim válasza:
Hát ezt mégis hogyan lehet biztosan tudni??Spontán peteérést nem jelzi egy kis lámpa,h tudnád,na ez most történt,ebben a pillanatban.A kérdést értem,de ezt biztosra csak az tudhatja,aki naponta vizsgálva volt,vagy mittudomén,de majdnem kizártnak tartom,h létezik aki ilyesmit tud magáról.:))
4/14 anonim válasza:
???? Tessék??? komolyan kérdezted???
5/14 anonim válasza:
Ha egy hímnemű nemi szervével masztizol, esetleg... Máskülönben NEM!
6/14 anonim válasza:
3. vagyok.Javíts ki kérdező,de sztem úgy gondolta,h maszturbálás miatti orgazmus hatására történő spontán peteérés miatti teherbeesés,természetesen pasitól.(Teszem azt nem a ciklus közepén,hanem pl 1 nappal a menstruáció előtt,teljesen "időn" kívül.)
7/14 anonim válasza:
Már megbocsáss, de teherbe esni csak akkor képes az ember lánya ha azt a picike petesejtet megtermékenyíti egy hímivarsejt. Azaz kell egy xx és egy xy.(biológia óra)
Ha masztizik valaki, akkor általában valami élettelen segédeszközzel tesz, vagy saját kezével teszi ezt. Azok meg 10000000000% hogy nem bocsájtanak ki magukból hímivarsejteket. Akár van peteérés akár nem.
De ha érdekel akkor: [link]
9/14 anonim válasza:
uh, ez alap biologia.
a fonál nállam is elveszve...
10/14 A kérdező kommentje:
Masztizol-élvezel-orgazmus-spontán peteérés-majd később pároddal szex. Hogy ezt miért nem lehet megérteni.
2010. aug. 4. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!