Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hallottatok az implantációs...

Hallottatok az implantációs dip-ről? Esetleg tapasztalt valaki beágyazódáskor 1 napos hőleesést?

Figyelt kérdés

Kevés olvasnivalót találok a témában, a fórumokon pedig megoszlanak a vélemények. Esetleg ha valaki tud hitelesnek tűnő cikket, könyvet, vagy bármi egyéb forrást ehhez kapcsolódóan, megosztanà velem kérem?

Válaszaitokat kíváncsian várom, csak kérlek ne legyen belőle háború. Valaki így gondolja, valaki úgy, van aki tapasztalta, van aki nem, egyszerűen kíváncsivá tett a téma, így gondoltam felteszem ezt a kérdést.

#terhesség #teherbeesés #hőgörbe #Implantációs dip #Beágyazódási hőleesés
2020. aug. 12. 11:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nekem ma reggel is 36,7 volt :)

De nekem ez nem sokat segít, mert ugye a nemvárt napján szokott visszaesni.

Nagyon szorítok Neked és én is halkan köszönöm :)

2020. aug. 14. 12:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem is pont 36.7 volt. Akkor én is halkan reménykedem. 😀😊 És holnap reggel lehet tesztelek. Írd majd meg holnap hogy milyen lett a teszt. Addig is drukkolok tovább. 😀
2020. aug. 14. 12:10
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm-köszönöm-köszönöm :) Egyre boldogabb vagyok, mert tényleg látom azt a csíkot.

Nagyon nagyon drukkolok Neked!

Szerintem csinálj tesztet. :)

És írj mindenképp <3

2020. aug. 14. 12:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Hajrá csajok :)
2020. aug. 14. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Holnap ha nem jön meg csinálok mindenképpen és írok 😊
2020. aug. 14. 14:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát nem jött meg, de negatív lett sajnos a teszt. Neked kérdező ma is ott volt a 2 csík? 😊
2020. aug. 15. 08:37
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem hogy két csíkos tesztem nem lett, de reggel meg is jött.

Két nappal korábban 😭

Neked drukkolok továbbra is! Nagyon remélem, hogy sikerült Neked.

2020. aug. 15. 11:41
 18/19 anonim ***** válasza:
OOo sajnálom. Pedig annyira biztis voltam benne hogy ha volt valami halványan akkor az már jelent valamit. Nagyon sajnálom. Én sem reménykedem, már kéne mutatnia a tesztnek ha lenne baba. Mondjuk még nem jött meg. Na de majd következő hónapban 😊🙏
2020. aug. 15. 13:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező. Azóta eltelt egy hónap. Lassan közeleg a nemvárt. Veled mi a helyzet azóta?
2020. szept. 5. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!