Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így akkor biztosra vehetem,...

Így akkor biztosra vehetem, hogy volt ovum?

Figyelt kérdés

Volt pozitív ovulációs tesztem is, és a hőm is elkezdett felmenni. Mondjuk kicsit lassacskán emelkedik...

Hőgörbe: [link]

2020. aug. 10. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, de biztosra majd csak pár nap után mondható.
2020. aug. 10. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Egy sima alkalmazás nem mondja meg 100%-ra. Nem vagy gép.

Ha nem jól mérsz hőt, akkor már az eltolja az egészet.

Talán ami biztosra vehető, az az ultrahangos követés.

2020. aug. 10. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak uh-val biztos. A + ovu teszt sem garancia rá hogy meg is történt az ovuláció.
2020. aug. 11. 06:12
 4/7 Katoonene ***** válasza:

Az én orvosom mindig azt mondta ha pozitív az ovulációs teszt akkor ott ovuláció is van. Így, hogy még a hőgörbe is igazolja, biztosra veheted, hogy volt :) Drukkolok!

Válaszolók! Nem tudom miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni, pár kérdéssel lejjebb valaki ovutesztet tett ki pozitívat, utána negatívat és sorra írják a kérdésre, hogy igen volt ovud... Itt még a hőgörbe is igazolja pluszban, de ez a Magyar mentalitás...

2020. aug. 11. 07:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem biztos, 100%-ra uh-n lehet megmondani.

Nekem szép görbével és pozi ovuteszt mellett sem volt peteérésem... Doki is furcsállotta. Minden esetre azért biztató, és szerintem ritka, ha pont szép görbe mellett nem sikerül a tüszőrepedés :) Csak azért írtam le, hogy 100% lehetetlen megállapítani. Egy tuti a progid szépen működik.

2020. aug. 11. 07:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Nincsenek peteérési problémáim, 2hónapon keresztül követtük ultrahangon, akkor sajnos nem sikerült a baba. Most úgy voltam vele, nem megyek uh-ra, inkább ovuteszt+hőgörbe. Viszont azért bizonytalanodtam el, mert nem volt túl sok a termékeny nyákom.. Ebben a hónapban kezdtem a méhpempőt, nem tudom az kavart e be. Remélem sikerül!
2020. aug. 11. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor cseréld le a dokit, ugyanis a pozitív ovu teszt nem garancia arra, hogy meg is repedt a tüsző ( történt ovuláció)..
2020. aug. 11. 08:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!