Így akkor biztosra vehetem, hogy volt ovum?
Volt pozitív ovulációs tesztem is, és a hőm is elkezdett felmenni. Mondjuk kicsit lassacskán emelkedik...
Hőgörbe: [link]
Egy sima alkalmazás nem mondja meg 100%-ra. Nem vagy gép.
Ha nem jól mérsz hőt, akkor már az eltolja az egészet.
Talán ami biztosra vehető, az az ultrahangos követés.
Az én orvosom mindig azt mondta ha pozitív az ovulációs teszt akkor ott ovuláció is van. Így, hogy még a hőgörbe is igazolja, biztosra veheted, hogy volt :) Drukkolok!
Válaszolók! Nem tudom miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni, pár kérdéssel lejjebb valaki ovutesztet tett ki pozitívat, utána negatívat és sorra írják a kérdésre, hogy igen volt ovud... Itt még a hőgörbe is igazolja pluszban, de ez a Magyar mentalitás...
Sajnos nem biztos, 100%-ra uh-n lehet megmondani.
Nekem szép görbével és pozi ovuteszt mellett sem volt peteérésem... Doki is furcsállotta. Minden esetre azért biztató, és szerintem ritka, ha pont szép görbe mellett nem sikerül a tüszőrepedés :) Csak azért írtam le, hogy 100% lehetetlen megállapítani. Egy tuti a progid szépen működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!