Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély esetleg a terhességr...

Van esély esetleg a terhességre? Tudom, tudom. Ha nemi életet élek mindig van.

Figyelt kérdés

De ma váratlanul egy olyan érzelem kitörésem volt hogy párom sem tudta hova rakni.

Olyan volt mint amikor mensi előtt 1 héttel rá kezdek a sírásra és 7 napig csak sírok a mensi miatt. De 17 nap van még hogy megjöjjön. Úgy elkezdtem sírni mindentől mint egy vulkán. Egyfolytában robbantam. Üvöltöttem és sírtam. És fehér folyásom van 3-5 napja.

Volt egy minimális rosszullét is, de az szerintem a melegtől van. Nem nagyon bírom a meleget.

2020. aug. 9. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy kamu! Nem hiszem el!
2020. aug. 10. 07:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát adj hálát az égnek, hogy van még egyáltalán pasid, kötélidegei lehetnek, ha ezt az agybajt minden menstruáció előtt elviseli, a többség már rég lefalcolt volna. Oké, hogy másnak is vannak premens tünetei, én is szoktam ingerültebb lenni, de mivel felnőtt vagyok, megtanultam uralkodni magamon és nem játszani a hattyú halálát, aszerint a ciklusom épp hánydik napján vagyok. Terhes a mensid előtt 17 nappal nem vagy, mert nem is ovuláltál még, ha meg már az előzőz ciklusból lenne és nem jött volna meg, akkor nyilván teszteltél volna már kábé két hete. De mivel tudod mennyi van hátra, így azt az előző ciklusodhoz számoltad nyilván, ami rendben megjött, ergo találj ki jobbat drámakirálynő, nekünk nem kell bizonygatnod semmit. Egy jó pszichológus, vagy pszichiáter csodákra képes, javaslom keress fel egyet!
2020. aug. 10. 11:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék a tesztedre!
2020. aug. 11. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!