Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély a terhességre?

Mennyi az esély a terhességre?

Figyelt kérdés

párommal elsőnek szeretkeztünk védekezés nélkül, gyereket szeretne, én viszont nem. Annyira rá görcsöltem hogy nem akarok gyereket hogy megkértem hagyja abba inkább. Nem ment el, sem bennem sem maskeoo. Viszont az előváladéktól mennyi az esélye?

Igazából nem lenne gond egy gyerek félreértés ne legyen csak egy korábbi nagyon sok éves kapcsolatomból van egy kislányom. Félek attól hogy ismét egyedül maradok....

2020. jún. 25. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csekély esélye van, de nem lehetetlen. De már ne is haragudj, ha nem akarsz gyereket mi túróért nem közlöd a pároddal és miért nem VÉDEKEZEL?!
2020. jún. 25. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem sok az esély így.
2020. jún. 25. 09:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Ciki...de pont tegnap volt peteérésem. Tudja egyébként.... de ő nagyon vágyik egy kislányra, hozzateszem van egy kisfia már
2020. jún. 25. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Az ciki, most már vállald a következményeket.
2020. jún. 25. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok idő és türelem kell, míg oldódik benned ez a dolog. De kommunikálj vele! Miért nem lehetett előre megmondani neki, hogy te még nem szeretnél? Vagy egyáltalán nem szeretnél? Félsz, hogy elhagy?
2020. jún. 25. 09:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából már ő sem fiatal. Ő 40 én 28... azt hittem az elején hogy nem akar, sőt ezt is mondta nekem. Nekem ez pedig tökéletes volt....
2020. jún. 25. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Akkor kérdezd meg, hogy miért gondolta meg mégis magát? És mond el neki türelmesen, hogy neked ezzel kapcsolatban milyen érzéseid vannak.
2020. jún. 25. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Csak ezen az oldalon "divat" elivaladektol teherbe esni...
2020. jún. 25. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon parázol, akkor egy esemény utánit megér a dolog, hogy biztos legyen. Feltéve, ha beleférsz még az időbe.

Beszéljétek meg a dolgot. Ebben sajnos nem igazán van kompromisszum: ha semmiképp nem akarsz, ő viszont igen, talán az a legtiszteségessebb, ha elengeditek egymást, még simán találhat olyan nőt, aki szívesen szülne neki, és te is olyan férfit, aki - tényleg - nem akar.

2020. jún. 29. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!