Mennyi esély van a terhességre?
Unalmas esélylatolgatások, akinek nem tetszik, lépjen nyugodtan tovább...
Elvileg ovuláció előtt 4 nappal és ovuláció után 1 nappal voltunk együtt. Úgymond körbelőttük...
Valakinek tapasztalata? Köszi!
Hát szerintem kevés. A 4 nap sok és az utána egy nap meg már majdnem hogy felesleges.
Inkább ovuláció előtti 3 napban folyamatosan és az ovuláció napján. Talán még utána egy nappal.
De ez is akkor ha tutira tudod mikor van peteérés.
Előtte 4 nappal szerintem felejtős. Utána 1 nappal meg már simán lecsúszhattatok róla. Nem tudom milyen módszert alkalmazol ovu megállapítására. Ha LH tesztet, akkor általában a + teszt utáni első negatív napon van az ovu. Ez a negatív nap az ovu napja, a 0. dpo.
Csak azért írom, mert sokan a + LH tesztes napot gondolják az ovu napjának. 1-1 napról beszélünk, de ilyen esetben kb minden óra számít. A spermium kb 2-3 napig életképes (extrém esetben 5 nap, én ezt mondjuk fenntartással kezelem) a petesejt pedig csak 12-24 órán belül megtermékenyíthető. Legjobb, ha 2 naponta együtt tudtok lenni, így nem csúsztok le az ovuról. De az is jó, ha LH csúcs előtt 2 nappal vagytok együtt, majd a + napon is. Remélem segítettem.
Köszi. Elvileg tegnap volt ovum és ma reggel voltunk együtt. Előtte szombaton.
Ez csak naptáras módszer, alkalmazás a telefonomon, ami ugyebár nem olyan pontos. Majd kiderül, nagyon nem élem bele magam a dologba... De könnyű ezt leírni! És majd tiszta bolond leszek 2 hét múlva... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!