Mi bajom lehet? Mért nem menstruálok? Ha terhes vagyok mért nem mutatja ki a teszt? Az orvos téved vagy a teszt?
Először is nyugodj meg!
Van olyan eset, amikor a teszt csak a 6-7. hét környékén mutatja ki a terhességet, lehet, hogy pont Te is ezek közé a nők közé tartozol. Ha mégsem, akkor a dokid tudni fogja, hogy milyen további vizsgálatok szükségesek.
Viszont ha az orvosod a terhességet vélelmezi, akkor az már jó hír. :) Csak azt nem értem, miért vizeletvizsgálatra küldött, amikor a terhességet vérből szokták megállapítani... Na mindegy, biztosan tudja mit miért csinál!
Szorítok!
Szívesen, bár segíteni nem nagypon tudtam. :(
kívánom, hogy mihamarabb választ kapj a kérdéseidre és persze jó hírekkel szolgálhass! Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
Szia!
ne idegeskedj, mert ha babád lesz, akkor neki nem tesz jót!
mikor kell menned a vizeletvizsgálatra?
ott minden kiderül!
milyen tesztet használtál?van egy csomó, ami megbízhatatlan!!!
nyugi, nem kell egyszerre a legrosszabb betegségekre gondolni!
Szívből kívánom, hogy baba legyen!
és tényleg van akinek csak sokkal később mutatta ki a teszt..attól is függ, hogy milyen ütemben termelődik nálad a hcg!nyugi!!
írj majd, hogy mi lett!!
Nagyon drukkolok!
ja, bocs..most látom, hogy holnap mész..na, akkor egy kalappal!
minden oké lesz!
várom a jelentkezésed!
Szia!
Nekem a nemvárt napjától számítva kb. 2-3 hétre mutatta ki a teszt. Amikor dokihoz mentem, hivatalosan 7 hetes voltam, de még semmi sem látott a doki. 4 napra rá, már látszódott uh-on a petezsák, ma pedig a szívhang. :) Nálam a számolás kb. 3 hetet tévedett. :)
A vizelet és vérvizsgálat sok mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!