Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok. Nem szedek fogamzásgátlót, és a párommal óvszerrel védekezünk.

A havi ciklusom mindig is jó volt, néha van hogy 1 nappal előbb, vagy 1 nappal később jön, de szinte mindig egyezik a 2 menstruáció közötti napok száma. Szoktam érzékelni előtte hogy melyik nap jön, szúrkáló a hasam alja, ingerultebb vagyok, stb. A nőgyógyász szerint minden rendben van, utoljára tavasz elején voltam. Aztán jött a vírus járvány, és az utóbbi időben nem voltam... Viszont, most egy olyan problémám van, hogy utoljára május. 13-dikan múlt el az utolsó menszeszem... Utána persze eltelt 1 hónap és nem jött meg, amikor kellett volna neki, és vártam jó pár napot és teszteltem többször is. Mindegyik negatív volt. Aztán megint vártam és július lett, megint nem jött meg és a tesztek megint negatívak lettek, viszont észre vettem magamon furcsa dolgokat, peldaul: fájdogál a mellem, és görcsölget a hasam, de valahogy nem úgy, ahogy menzeszkor szokott. És folyasom is erősebb, ami furcsa, hogy átlátszó, és nem a szokásos folyás. De ez sem folyamatosan van.

Kiprobaltam az ovuláció tesztet, és mindig a "C" vagyis a kontroll volt halványan piros csík.

Augusztus végére kaptam időpontot a nőgyógyászomhoz.

Nincs reggeli hányinger, semmi "tipikus" tünet. Talán az, hogy fejfájósabb lettem, pedig régen alig-alig fájt néha.

Mit gondoltok erről?

2020. aug. 7. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el nőgyógyászhoz ahelyett, hogy itt teszel fel egy kérdést. Ha itt valaki azt mondja, hogy terhes vagy akkor azt készpénznek veszed? vagy inkább egy szakembernek hiszel?
2020. aug. 7. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos augusztus vége előtt nem jutok el a vírus miatt. Csak érdekelt volna, hogy más is tapasztalt-e ilyesmit...
2020. aug. 7. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, ha negatív a teszt.
2020. aug. 7. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hm, érdekes. Nem volt mostanában valami változás az életmódodban? Nagyobb súlycsökkenés/növekedés esetleg? Valamilyen alapbetegség (elhízás/anorexia) Extrém stressz? A késés még egy dolog lenne, de hogy azóta kimaradt... Nem gondolok terhességre, de semmiképpen nem jó jel.
2020. aug. 7. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem híztam és nem is fogytam túlzottan, 1-2 kg volt hízás. :(
2020. aug. 8. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!