Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mutatnátok nagyon halvány...

Mutatnátok nagyon halvány teszteket amiből végül baba lett?

Figyelt kérdés

Ma csináltam egy tesztet a nem várt előtt egy nappal, egy x-epilt és látok rajta egy nagyon halvány de rózsaszín csíkot, kíváncsi lennék mások tesztjeire, hogy nektek milyen volt a nagyon halvány pozi amiből végül baba lett? :)

Köszönöm mindenki válaszát előre is!

2020. aug. 7. 14:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Igen elég halványak voltak :D De élőben egyértelműen látszottak... 10-on az utsó 10es one stepet ellőttem, akkor először mintha láttam volna valamit, de elhesegettem a reményt, mert inkább negatív volt. Másnap viszont furán éreztem magam és egész nap émelyegtem, ezért mertem délután tesztelni, hát mit ne mondjak meglepődtem :D

2020. aug. 7. 15:44
 12/28 anonim ***** válasza:

11.dpo 25-os one step

[link]

Majd rohantam Predictorért és Facelleért :

[link]

2020. aug. 7. 16:08
 13/28 A kérdező kommentje:

[link]

Nekem ilyen lett a ma reggeli teszt én mintha valami nagyon halványat látnék ott :)

Ti mit gondoltok róla?

2020. aug. 7. 16:18
 14/28 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, tulajdonképpen van ott valami, semmivel sem erősebb, mint az én korai x-epiljeim :D

Viszont pl 2 évre rá ugyan úgy idő előtt teszteltem a tünetek miatt, ugyan ilyen volt és végül csak kémiai lett. Ez az egy átka van a korai halvány teszteknek. Két nap múlva ismételj, drukkolok :)

2020. aug. 7. 16:28
 15/28 A kérdező kommentje:
Na igen :D veszek holnap valami érzékenyebb tesztet de most sajnos csak ez volt itthon
2020. aug. 7. 16:35
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez gyanús, hogy halvány pozitív. :)
2020. aug. 7. 16:53
 17/28 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is pozi lesz ez! :)

Nekem ilyenek voltak:

[link]

[link]

Szorítok! :)

2020. aug. 7. 17:23
 18/28 A kérdező kommentje:
Jesszusom de remélem, hogy igazatok lesz😍
2020. aug. 7. 17:41
 19/28 anonim ***** válasza:
4es vagyok, ez olyan 11. Dpos pozitív teszt!!! Futás reggel egy másikért. 🤞
2020. aug. 7. 18:24
 20/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nekem már a 13. dpo de remélem fog majd erősödni 🙏🏽
2020. aug. 7. 18:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!