Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sos! Mit láttok a képen?

Sos! Mit láttok a képen?

Figyelt kérdés

[link]

3 nap mulva kene megjonnie most este csinaltam a "baratnom" unszolasara a koliban. Nem tudom hogy rosszindulatbol de o azt mondja hogy lat rajta egy nagyon halvany vonalat szerintem csak 1 csik van rajta ez eletem elso terhessegi tesztje o csinalt mar tobbet is igy nem tudom most mi az igaz.. ha nem jon meg persze majd csinalok meg tesztet de nagyon remelem hogy idoben megjon..

2020. aug. 6. 19:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Amit lát, az a reagens helye. Viszont ha van okod aggodalomra, akkor a menzesz ideje előtti tesztet ne vedd 100 százalékosnak.
2020. aug. 6. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

3 nappal mensi előtt akár terhes vagy, akár nem, simán lehet negatív. Nagyjából 68% az esély, hogy ilyenkor kimutatja, de lehet kevesebb is.

Tanulmányozd:

[link]

2020. aug. 6. 20:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest h életed első tesztje de a "fejedben" hasonlított a kettő teszt 😀
2020. aug. 6. 20:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
3-4 nappal menstruáció előtt akkor se nagyon mutatna semmit ha terhes lennél. Csinálj aznap mikor már késik.
2020. aug. 6. 20:27
 15/22 A kérdező kommentje:
A baratnom mondta hogy van esely hogy kimutassa azert csinaltam. Ahogy elolvastam ugy hasonlitott a fejembe 😂😂 azert vagtam ra hogy facelle 😂😂 hat sajnos 1x kiszakadt a gumi mivel 17 vagyok anya elvitt a nogyogyaszhoz bevettem a 72 oras tabit de a doktorno felhivta a figyelmunket hogy meg igy is becsuszhat a nemkivant terhesseg ezert parazok most nem jonne jol..
2020. aug. 6. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez negatív, viszont esemény utáni tabi után akár heteket is késhet a mensid.... ezt remélem tudod, szóval ne idegeskedj, sőt a következő fél évben is lehet fura a ciklusod. Ez mind mind a lórugásnyi hormon miatt.

Minden esetre a teszted negatív ez bizonyos, ha félsz, akkor a megnyugtatásodért két naponta csinálj még tesztet amíg nem jön meg. Azért örömmel olvasom, hogy végre egy 17 éves, aki nem titkolózik a szülei előtt és mer segítséget kérni. (remélhetőleg így volt :D )

2020. aug. 6. 21:09
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen tudom ezeket csak megis parazok... szerencsem van anyummal hogy ilyen jo a kapcsolat es azonnal intezkedtunk hogy meg legyen az esemenyutani mondta anyu sajnos van hiba szazalek de nem hiszi hogy baj lehet de megbeszeltuk hogy ha meg is becsuszna a terhesseg leulunk 3an en a baratom es anya es megbeszeljuk a lehetosegeket mondta hogy mindenben tamogat barhogyan dontok..
2020. aug. 6. 21:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A ciklusod hanyadik napján történt a baleset? Nagyon dícséretes, ahogy eljártál, remélem semmi gond nem lesz.
2020. aug. 6. 21:17
 19/22 A kérdező kommentje:
28-29 napos szokott lenni a ciklusom es a 16 napon volt a baleset
2020. aug. 6. 21:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezen? Semmit.
2020. aug. 6. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!