Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes petefészek...

Lehetek terhes petefészek cisztával?

Figyelt kérdés
2 cisztám van bal oldali ováriumban,egy 35 mm -es és egy 20 mm -es. Jobb oldali petevezetéket meg már műtötték méhen kívüli terhességgel,lehetek egyáltalán terhes? Nagyon szeretnék,és az orvos azt mondta nincs teendő a cisztákkal,de ez nem gátol?
2010. aug. 4. 12:01
1 2
 11/12 Victory82 ***** válasza:
Szia!Nekem 22 évesen volt petefészek cisztám,9 és 11cm-esek voltak.Megmütöttek,kivették a jobb petefészkem felét is,sajna.25 évesen szültem a kisfiamat,2.hónapban jött össze.Van akinél nem okoz gondot a ciszta,nálam sajnos sürgős mütét kellett,de a dokim azt mondta,hogy 5 gyerekem is lehet:)Most rajta vagyunk a kistesón,remélem hamar összejön!Neked is sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 4. 16:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kedvesek vagytok.A vércukorszintem jó, nemrég nézték.Nem tudom mi a nem jó,valami biztos nem,de az orvosok mindig csak lepasszolnak és hiába kértem hogy vizsgáljanak ki.Azt mondták itt a kórházban erre csak részlehetőség van,az meg úgyis kevés,vagyis bele sem fognak.2 év alatt semmire nem jutottam,vagyis egy hormonvizsgálatig sem.Igaz a méhenkivüli terhességemmel is 3 orvos hazaküldött,de nem adtam fel 4.nap is visszamentem hogy valami bajom van.Az orvos úgy fogadott mit keresek itt,nem kaptam tegnap választ? Aztán mivel már a 4.orvos vizsgált meg,az az utolsó már összegezte a leleteket és még aznap kiírtak műtétre.Egészben a lényeg hogy komoly esetben is,csak passzolgatnak egy terhességi probléma vagy éppen hiánya meg számukra jelentéktelen,igaz sok sikert kívánnak.
2010. aug. 4. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!